fbpx

Det er så deilig å kunne slenge på seg flip flops og et skjørt hver dag. Jeg har alltid en genser i bilen, for når kvelden sniker seg på er det godt å slenge den på seg til tross for at det er luksus-temperatur her. Jeg er en frysepinn! I dag har vi kjørt litt rundt og sjekket ut treningssentre (hvilket er en kamp i seg selv). Jeg vil gjerne trene et sted hvor det er lyst, rent og inspirerende, mens M vil helst trene i en mørk, hardcore mannekjeller. I teorien kunne vi jo trent på ulike steder (og det tror jeg faktisk vi hadde foretrukket begge to – det er jo me-time!) Men siden vi må kjøre og har én bil er det ikke fullt  praktisk.

Skirt: Ganni
Flip flops: Havaianas
Sweater: Zara

Ellers har vi også skaffet halsbånd mot sandfluer til Billy i dag. Jeg hørte så mange skrekkhistorier om dette før jeg dro, og fikk med meg to forskjellige typer dråper fra veterinæren som man drypper i nakken for å beskytte mot parasitter, sandfluer og alt som kan være farlig. Likevel skaffet jeg et bånd i tillegg, bare for å være på den sikre siden. Overbeskyttende hundemamma, det er meg! Når vi er ute og går tur utenfor nabolaget her vi bor, får jeg helt noia når fremmede hunder kommer bort og skal hilse med tanke på smittefare av bakterier eller sykdommer. Jeg sier bare ‘my dog is very dangerous and will most likely attack or bite’ så løfter jeg han opp. HAHA! Billy er verdens snilleste hund, og ville aldri skadet en flue. Jeg er så fæl, men men 😂

Nå står det en overhysterisk kjæreste på kjøkkenet og skriker etter mat som en sulten måseunge. Jeg skal stå for middagen i dag, og det blir taco med linser! Syyykt godt toppet med hjemmelaget mangosalsa, guacamole, granateple, spirer, chili chips og diverse digg. Jeg har også kjøpt inn noe som i følge dere skal smake som rømme, og det gleder jeg meg til å teste! Krysser fingrene for at det blir bra. Håper alt er fint med dere og dere har en koselig kveld ✨

12 Responses to Life’s better in flip flops

  1. Jeg kommenterer så og si aldri på blogger, men jeg må bare fortelle deg hvor inspirerende jeg synes bloggen din er, spesielt etter du har flyttet til Marbella! Du skriver så fine og engasjerende tekster og bildene dine er helt nydelige! Du også forsåvidt – du er virkelig super fresh!

  2. Hahaha døde av det du skrev om «farlige» Billy! Han ser jo ikke akkurat ut som en kamphund akkurat, haha! Skjønne Billy og morsomme deg <3

  3. Hahah, mener du at han aldri ville skadet en hund? …eller en flue som det sår i innlegget! Måtte le litt for meg selv, herlig!! Håper dere koser dere masse i varmen😍

  4. Det er så fint at du passer på hunden din og er så overbeskyttende hundemamma, som jeg selv også er. Men ville bare si at når du løfter han opp når det kommer andre hunder gir du han et inntrykk av at andre hunder er farlige. Ville bare fortelle det, hadde vært veldig kjipt om han gikk med angst hver gang dere senere i livet hans møter på andre hunder.

Follow @ Instagram