Leiligheten trenger sårt noe grønt og fresht. Jeg har googlet i dagesvis etter et sted som kan minne om ‘Plantasjen’, og i går kastet vi oss i bilen og kjørte til Viveros Gonzalez. De hadde lite av bilder og omtaler, men vi tenkte at ‘jaja, vi kjører og ser – hvis ikke får vi nøye oss med en roadtrip’. Da vi parkerte bilen var vi skeptiske, men så fort vi gikk gjennom inngangen kjente jeg bare ekstasen boble over. Herregud, vi havnet i tidenes oase av plante-skatter!

Her fant vi alt fra palmer til aloe vera planter, sitrontrær og blomster. Jeg hadde lyst på ALT og nølte ikke ett sekund over hvordan vi skulle få med oss alt dette hjem i bilen. Billy og M på taket, selvfølgelig! Haha, neida. Jeg måtte begrense meg, men kom hjem med noen veldig fine planter. Vellykket tur!Follow my blog with Bloglovin

18 Responses to Aloe you vera much

 1. Skjønner meg ikke på de som syntes at Plantasjen og blomsterbutikker er kjedelig. Altså halloo, så inspirerende 🍃
  Elsker å gå i Oslo på de koselige blomsterbutikkene med en kaffe fra Baker Hansen, ta bilder og bare nyte det fine og stille øyeblikket i det jeg trasker rundt blant palmer og buketter haha 💆🏽‍♀️

 2. Åhhh du er så nydelig,å naturlig vakker uten vipper og fillers i leppene.Mye finere!🙌🏻🙌🏻
  Du er fin du❤️
  Lurte så på hvor både genser og skjørt var fra?❤️
  Og hvilken leppestift du har brukt? Eller lipliner?
  Du stråler!!✨

  • Tuusen tusen takk, Maren! Denne kommentaren gikk rett inn hjertet 😭 Nå ble jeg glad! Jeg har på meg skjørt fra Ganni og genser fra Zara. På leppene har jeg på meg Kylie sin LipKit i fargen Candy K! STOR KLEM 😍

 3. Elsker plantasjen, det der så helt fantastisk ut… Gleder meg til å se de hjemme hos dere! Jeg er på jakt etter nye boots for vinteren, i sort. Har du sett noen fine? Kanskje ikke like aktuelt der du sitter i forhold til meg i Tromsø. Haha

 4. Hei! 😃 Skal til Marbella om en uke, og lurte på om du har noen tips til hva man kan gjøre der og steder å spise?
  Og er det mest å se i Marbella sentrum eller bør man få med seg Puerto Banus også?
  Har du noen strender å anbefale? ☺️

Follow @ Instagram