fbpx

In love with the gold details

I fjor vinter fikk jeg øye på dette paret fra Strafford gjennom et butikkvindu, og jeg falt for dem ved første øyekast! Til min uflaks hadde de ikke min størrelse, og jeg fikk beskjed om at de heller ikke ville få dem inn. Jeg søkte rundt på nettet etter dem i uuukesvis uten hell. Her forleden etter et møte gikk jeg forbi butikken igjen, og der sto dem! Denne gangen fikk jeg rappet med meg det siste paret i min størrelse, og jeg er overlykkelig. Vintersko i boks! Disse kan brukes når det er kaldt, samtidig som at de er stilfulle og går til alle antrekk. Jeg skal til Oslo fra i dag til i morgen, og skoene er pakket med ♥

Etter at jeg hadde dem på meg i dette innlegget var det mange spørsmål. Kanskje det blir ditt par vintersko i år, også? Disse skal jeg ta godt vare på, og forhåpentligvis ha i mange år! Nå må jeg se å komme meg i første møte i hovedstaden. Ønsker dere en fin dag! Tenk, bare 8 uker igjen til jul. Kriblinger!

.. I’m head over boots for you!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

/ Last winter this pair of Strafford boots caught my eye throw a store window, and I fell in love at first glance. Unfortunately, they didn’t have my size and the lady in the store told me that they wouldn’t get it back in stock either. Bahhh, I was so bummed! For weeks I searched all over the internet without any luck. After a meeting a few weeks ago I passed the same store, and there they were again! I walked straight in and asked if they had them in 38. YES! Only one pair left, it was faith. Haha! This is to me the perfect pair for the winter – both warm and stylish at the same time. I’m in Oslo for two days, and of course, I have packed them with me! Xx

21 Responses to W i n t e r · b o o t s ✔️

  1. Vil bare si at du gjør en veldig god jobb med bloggen din! Den er variert og ikke overfylt med ”spons” og adlinks som mange andre bloggere. Du inspirer leserne dine til å se glede i de små og store øyeblikkene, enten i hverdagen eller i ferien 🙂

  2. Heisann! Jeg tror du har linket til feil innlegg. Kunne du ha linket til det riktige? Jeg har veldig lyst til å se hvordan de ser ut på! 🙂

    • Jeg er veldig fornøyd så langt, eneste jeg må si jeg syner er litt dumt er at de ikke lukter noe. Jeg liker følelsen av det, vet ikke hvorfor 😀 Men for all del, veldig gode produkter!!

  3. Hei Eirin! Følger deg på snapchat og for noen dager siden så jeg du la ut bilde av en hvit og svart “flekkete” kåpe, hvor er den fra? Helt RÅ! <3

Follow @ Instagram