In collaboration with Gina Tricot

Mixing materials is my kind of party style

Vi går inn i årets største festsesong – hva i alle dager skal man ha på seg! Jeg kler meg alltid etter humøret, og det gjelder også på fest. En dag føler jeg kanskje for kjole, mens en annen er jeg mer rocka i stilen. Slik som i dag! Jeg elsker lakkbukser, og spesielt stylet med transparange glittertopper. Dere som har fulgt meg gjennom bloggen en stund vet at jeg ikke akkurat er en festløve, men når jeg først skal på fest elsker jeg å bruke tid på og pynte meg!

Ebba turtleneck: HERE
Kate biker Jacket: HERE
Patent trousers: HERE
Claire bag: HERE

· F l a s h  s a l e ·

Use the code ‘EIRIN’ and get 20% off
your next purchase from Gina Tricot.
. . . . . . . . . . .

. . .

Festgarderoben min er nesten ikke-eksisterende. Derfor elsker jeg at Gina Tricot har et bredt utvalg for nettopp festligere anledninger, for da behøver man ikke tømme lommeboken totalt når man først skal ut og trenger et fab antrekk! Gjennom årene har det med andre ord blitt mange impuls-kjøp her, rett før en anledning. Her finner man alt for enhver smak – i alle farger og fasonger. Jeg har fått en rabattkode til dere (se over)! Denne er gyldig ut midnatt.

Previous Post
Next Post

45 thoughts on “Glitz & glam season

Comments are closed.