Silver shoes: Zara
Coat and sweater: H&M
Pants: HERE / adlink
Sunglasses: Céline
Bag: Chanel

Hvor fin er ikke denne kåpen! Jeg elsker å innføre farger i garderoben nå som vi går mot høst og vinter. Rett og slett for å gi den ellers så mørke hverdagen litt lys og farge! Noen har dilla på sko, jeg har dilla på kåper. Det får jeg aldri nok av! Denne fra H&M har i mine øyne den perfekte rødfargen! Det er en kunst å finne den perfekte, tro det eller ei. Det finnes så mange nyanser, og vi alle kler forskjellig. Denne uken som kommer må jeg derimot ned i boden å finne frem litt sommertøy igjen, for jeg reiser nemlig til Saint Tropez på tirsdag i forbindelse med jobb. Gleder meg skikkelig – Jeg har aldri vært der før!

 .. Nå skal søndagen nytes før mandag banker på døren igjen. Jeg har akkurat vasket hele leiligheten til M, mens han har vært på trening. Han aner ingenting, men jeg vet han blir glad – for han hadde gruet seg til å gjøre det når han kom hjem, haha. Kjæreste-poeng til meg! Med litt musikk og messy bun på hodet, er det faktisk ganske morsomt. I kveld blir det kinesisk takeaway og film. Tusen takk for filmtips, Line! (The choice). Det blir koselig. Fin søndag ♥

/ How pretty is this coat! I love to add colors in my wardrobe as we move towards fall and winter. Simply to give the dark days a little boost of color and joy! Some has a thing for shoes, I have for coats. How about you? The one I’m wearing in this post is from H&M, and is in my eyes the perfect red color. The upcoming week I have to take a deep dive in my summer wardrobe again though, cause I’m going to Saint Tropez for work! Sooo excited. I have never been there before.. But for now, I’m gonna enjoy the rest of the Sunday. I just cleaned my boyfriends apartment while he’s at the gym having absolutely no clue. Girlfriend-points to me! Tonight we’re gonna have chinese takeaway and watch a good movie. Thank your for the movie-tips Line! (The choice). Enjoy the rest of your Sunday sweeties!

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Pop of love

 • For et nydelig antrekk! Har selv gått til innkjøp av en fin rød kåpe fra Zara. Jeg gikk å leitet etter den perfekte i Paris for 2 uker siden. Først fant jeg en, men følte ikke fargen var rød-rød, men da jeg så denne – aah, perfekt! Det er noe med å finne riktig farge og fasong altså, det har litt å si! Håper søndagen behandler deg bra, vakre <3 http://www.charlottetunes.no

 • Solveig
  Hvor er de hvite jeansene fra som du hadde på deg da du var i Ålesund? 🙂

 • Susannecasandra
  Denne kåpen er så fin:) så gøy at du skal til Saint Tropez 🙂 lenge blir du ?
  Ha en fin søndag 🙂 ( får ikke kommentert når jeg bruker safari på iPhone)

 • Åhh du er så vakker!! Kåpen kledde deg kjempe godt! 🙂 Ha en super uke!

 • Malin
  Hei 🙂

  Jeg vil bare anbefale deg nettsiden pureskin.no som selger naturlige skjønnhetsprodukter. Virker som du er interessert i dette og hadde vært spennende dersom du ville teste noen naturlige produkter. De kommer for eksempel snart med en nypefrøolje kombinert med c-vitamin som jeg vil teste (husker å ha lest om nypefrøolje på bloggen din tidligere). I tillegg har de naturlig hårpleieprodukter 🙂

  Klem

Comments are closed.