Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men akkurat nå elsker jeg regn. Det er kanskje fordi jeg vet at det passerer fortere her enn hjemme – men når det først regner i Marbella? Da regner det. I det øyeblikket jeg sperret opp øynene i morges lurte jeg umiddelbart på om jeg hadde glemt å skru av ‘Calm’ appen etter at jeg sovnet i går. Der har jeg nemlig bagrunnsmusikk av regn når jeg mediterer og lyden var identisk. Så avslappende! Og det lukter så friskt her nå.

I går dro vi og kjøpte planter til leiligheten. (Bilder kommer!) Vi plasserte dem ute på balkongen på baksiden fordi jeg hadde planer om å dusje dem fri for støv og diverse i dag. Vel, det var ikke akkurat nødvendig! Istedenfor ble det satt i gang tidenes redningsaksjon for at de nye plantene ikke skulle drukne. Vi sprang ut i bare undertøyet og det regnet så hardt som jeg aldri har opplevd før. I hvert fall ikke siden den våte sommeren i Miami for noen år tilbake. Det var som om dusjen sto på full styrke, og da kunne vi like gjerne hoppe i bassenget etterpå fordi vi var så gjennomvåte. Det var faktisk idyllisk! Føler hele kroppen min er i zen-modus i dag. Nå sitter jeg under pleddet i stuen og drikker kanelte mens regnet frisker opp oasen av palmer utenfor 🙏🏼

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Woke up to this

 • Det pissregner i Bergen også – bombe! Men skulle gjerne hatt noen våte palmetrær i stedet for svære elver med vann, haha. Så deilig at kroppen er i zen-modus. Jeg er helt dausliten etter min første treningsøkt på gudene vet hvor lenge. Nå er det tid for å gjøre noen gode endringer for kropp og sjel! Om du har noen sinnsyke motivasjonstips på treningsfronten, skriiik ut, haha!! 😀 Ha en nydelig dag <3
  http://www.charlottetunes.no

  • Haha, ja den ser jeg så absolutt. Flink du er som har kommet deg på trening!!! Kan ikke akkurat si det samme her.. Jeg må ta meg sammen jeg også 😂 Klem!!!

 • Kristine

  Hei hei
  Høres helt fantastisk ut i Marbella. Her i Bergen drukner vi snart
  Påvirker både form og humør med pøsende regn uke etter uke
  Hvilken kanel te drikker du? Trenger tips til en eller flere bra tetyper
  Kose deg masse i varmen☀️☀️☀️

  • Ja det kan jeg virkelig forstå!! Det tar virkelig på energi og humør å bo i Bergen når det er sånn 😩 Jeg drikker kanelteen til Yogitea! Synes den er syykt god. Stor klem 😍

 • Bell

  Herlig og levende beskrivelse av regn og deres opplevelse av morgenen:) du skriver bra, Eirin <3

 • Julie

  Herremin, du leverer så sinnsykt på bloggen for tiden!! Ikke at du noen gang har skrevet en dårlig blogg (og jeg har fulgt deg siden starten), men det er som om Marbella har gjort noe med deg og det er en fryd å se 😍 du stråler virkelig, og det fortjener du å høre hver eneste dag ❤️ Ha en fantastisk fin kveld, fine!

 • Stine

  Høres ut som en herlig dag til tross for regn! Bare traske rundt i myke klær med kaffe i hånden 🌷 Hverdagen er hektisk nok i seg selv, så skader virkelig ikke med en lat morgen og lite planer 🕊
  Selv om du ikke gjør noe inspirer fortsatt innleggene dine like mye! Du er god 🌸
  Klem klem

 • Mmm

  Hei! Hvordan får du den levende bilde effekten som du har her? 😍

Comments are closed.

Translate