fbpx

1. Lag noe til deg selv! Ingefærshots for å styrke immunforsvaret (se min oppskrift her) og eventuelt en god kroppsskrubb du kan pleie deg selv med 2-3 ganger i uken. Oppskrift: 1 kopp brunt sukker blandes med 1/4 kokosolje og oppbevares i en tett krukke. Huden blir babymyk av denne blandingen!

2. Skru av mobilen på kveldene. Denne kan nemlig være et større uromoment enn du kanskje er klar over. Skru av, vær tilstede og merk at skuldrene umiddelbart senker seg! Vi dro ut og spiste middag i går kveld, og jeg lot mobilen bli igjen hjemme. Det var så befriende, og jeg følte at jeg virkelig var i nuet hele kvelden! Nesten som på første date. Ingenting som forstyrret de gode samtalene.

3. Når kvelden kommer – kryp opp i sofahjørnet med en kopp chai latte og lag deg en fin skrivebordsbakgrunn med de deiligste høstbildene. Bli inspirert hver gang du åpner laptopen! Eller du kan vente til jeg deler min med dere senere denne uken.. Jeg skal sette meg ned å putle med dette i kveld!

4. Gi deg selv litt ekstra oppmerksomhet på morgenkvisten! Sett håret opp, påfør en god ansiktsmaske og tørrbørste kroppen. Da lover jeg deg at du føler deg mye freshere resten av dagen! Jeg kjøpte meg en ny ansiktsmaske på tax-free da jeg skulle fly til Marbella, og den var helt fantastisk. Huden ble så glødende og myk! Elsker denne om morgenen. Jeg er en hudpleie junkie og elsker å prøve nye produkter – spesielt når de blir til favoritter!

5. Kjøp deg noen fine blomster til spisebordet (eller badet – faktisk!) Jeg elsker å ha blomstene mine ved vasken på badet. Da føles både morgen- og kveldsrutinen hakket mer luksuriøs. I dag skal vi ut på plante- og blomsterjakt! Det gleeeder jeg meg til. God mandag, setter så uendelig stor pris på dere ✨

17 Responses to 5 things you should do this week

 1. 🌷 Fine fine deg
  Tror det er så viktig i et samfunn med teknologisk utvikling hver dag å snu litt på det. Legge bort mobilen, gi seg selv en ekstra oppmerksomhet på morgen å være tilstede. Vet selv at mobilen tar mye tid, i hvert fall dersom man er influencer. Til tross for det skader det ingen å legge bort mobilen på vinkvelden sammen med gode venninner eller på fjellturen med utsikt, varm drikke og soveposen. Man må virkelig ikke dokumentere alt som skjer til en hver tid. Er nok derfor det blir og er mye press i samfunnet fordi man legger opp til å bare dokumentere alt det fine og flotte man gjør, men er så mye som skjuler seg bak det bildet. Da er nok ikke alt like flott når man kan kjenne på ensomheten 💆🏽‍♀️

  Føler derfor det at gode venninner er gull verdt i den hverdagen man lever i. Bare ta seg en kaffe sammen midt på dagen, gå en tur, ringe hverandre og heie hverandre frem 💚 Legge bort mobilen, være spontan, dra på en hyttetur eller bare ta med lunsj på bryggen. Er noe jeg virkelig verdsetter mer med venninner enn en like fra de på det siste bildet på Instagram 🕊

  🌷 Ønsker deg en fin og herlig uke! Håper vi får til og møtes i Oslo over en kaffe/lunsj ☕️🌱 Klem til deg flotte

 2. Hei Eirin!:)
  Veit du har Ysl monogram veska- syns du den har blitt stygg i skinnet? Har du evt brukt noke på for å gjer den fin igjen? Kjøpte mi i april, og syns den har «falma» litt noken plassa om du skjønna 🙂

 3. Heia😊 Jeg må bare si at jeg er så utrolig glad og spent på dine vegne for at du flyttet! Du viser meg og alle andre lesere at det å følge drømmene dine er mulige, så lenge man jobber hardt nok for de, og det er jeg kjempe takknemlig for! Jeg gleder meg hver dag til å klikke inn på bloggen din, fordi jeg vet at jeg kommer til å bli glad og inspirert så tusen takk for all jobb du gjør! Jeg lurte på hvilket program du bruker for å lage de sjukt fine skrivebordsbakgrunnene?
  Håper du får en kjempe fin dag💕

  • Hei Vårild! For en koselig kommentar – tuusen takk for at du legger igjen så gode ord 😍 Jeg lager bakgrunnene mine i Picmonkey! Veldig enkelt og greit program. Stor klem!!

 4. Fine, sprudlende Eirin. Jeg må bare slenge inn en kommentar. Du stråler sånn skikkelig om dagen, og det er så godt å se. Jeg bare lurte på om du og kjæresten har vurdert å spille inn en Q&A (video) sammen? Det hadde vært så gøy!!!
  Klem Line

  • Ååå, LINE!! 😍 Så utrolig hyggelig at du synes – jeg blir SÅ glad! Haha, jeg har spurt han men vet ikke helt om han er så giret. Vi får se! Stor klem til deg 😊

 5. Elsker denne type innlegg. Inspirerende og motiverende – såå fint! Liker at du alltid viser positivitet, men også at du åpner deg om ting som er vanskelig. Det står såå stor respekt av det. Jeg skal definitivt bli flinkere på å skru av mobilen på kveldene. Vekk med alt av sosiale medier. Bare slappe av og nyte kvelden. Håper du har en strååålende dag, fineste Eirin! <3 Klem
  http://www.charlottetunes.no

Follow @ Instagram