Riktig god søndag! Jeg har akkurat kommet inn etter noen avslappende soltimer ved bassengkanten og i skrivende øyeblikk står middagen og surrer i grytene på kjøkkenet. Deilig søndag! De siste møblene har endelig kommet (fire dager forsinket vel og merke – det holdt på å klikke for meg). Før vi flyttet til Marbella siklet jeg over den fine Stockholm serien til Ikea, og jeg hadde lyst til å kjøpe alt til leiligheten min i Bergen! Dessverre er min bedre halvdel noe (ok, mye) mer fornuftig enn meg, og ba meg vente med interiørkjøp til vi overtar det nye huset. Det er logisk og forståelig, men likevel klarte jeg å sutre meg til enkelte av møblene her i Marbella. Yees!! Denne avslappende ‘bambus’ stilen passer jo perfekt inn i atmosfæren her etter min mening.

I dag fikk jeg en telefon fra besteforeldrene mine, og de har nå bestilt billetter ned hit for en hel uke i slutten av måneden. Jeg gleder meg så mye at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg! En uke etter at de har dratt kommer også venninnene mine på besøk og det blir hyggelig. Kribler i magen!

Denne fine kommoden er perfekt til oppbevaring av alt fra spill til magasiner, stearinlys og nips naps.

.. Ellers kan jeg melde at jeg har satt myggstikk-rekord. M mente det var bedre å sove i minisengen ute på båt i Nordsjøen, enn og ligge ved min side om nettene da jeg klør meg ihjel i søvne som om jeg skulle hatt lopper. Jeg var forresten og tok manikyr tidligere denne uken, og negledamen bare ‘you need to cut down on sugar in your diet’. Jeg visste ikke om jeg skulle bli fornærmet eller om jeg skulle ta det som et godt råd. Tydeligvis lukter myggen seg til dette, så da får jeg vel prøve så godt jeg kan å kutte ned. Jeg begynner etter at jeg har spist opp kinder bueno sjokoladen jeg knasker på. Det er jo helg 🐻

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “It’s starting to feel like home

 • Henri

  Jeg ville tatt det angående sukker med en STOR klype salt. Tror det med hvem myggen stikker og ikke er veldig genetisk. Jeg har aldri hatt et myggestikk i hele mitt liv og jeg er den største godtegrisen jeg kjenner😄🍬

 • Stine

  du er så flink med interiør 😍 hvor er det runde hvite bordet fra? 🌟

 • Stine

  For en hyggelig atmosfære og for et hjem! Det hjemmet kommer til og fylles med både latter, tårer, minner og opplevelser! Det at du turte å ta steget, realisere drømmen og oppnå med glans inspirerer! Man møter ofte tyngre trappetrinn på veien, men herlighet du er modig <3

  Fikk virkelig vondt i meg da jeg både på Bloggerne og innleggene dine leste om hvordan du hadde blitt utfryst i vennegjengen. Det å se hvor lei deg du var og at perioden var tøff for deg gjorde vondt. Ingen fortjener å oppleve det. Det å ikke bli invitert av en venninnegjeng der man selv gir 100% og får igjen baksnakking, utfrysing og blikk er virkelig ikke verdt tiden. Det å se at du har gått gjennom det, men står sterkere enn noen gang står det respekt av. En kaffe med deg i Oslos travle gater ville jeg aldri takket nei til! Du virker som en venninne som tar deg tid og som bare ønsker dine nærmeste det beste ❤️

  • Stine 😭♥️ Tusen takk for gode ord. Du er alle tiders og dette gjorde starten på dagen min til de grader! Hadde GJERNE takket ja til en kaffe med deg i Oslo, det hadde bare vært koselig! Kanskje en vakker dag når jeg er i hovedstaden ☺️ Ønsker deg en nydelig uke! STOR klem 😍

   • Stine

    Du er virkelig alle tiders. Har lært så mye av deg og du skal virkelig være stolt av alt det du har oppnåd. Alt fra egen kleskolleksjon, til store samarbeid som du virkelig har fortjent ❤️

    Hit me up når du befinner deg i Oslo da! Er selv en jente i 20 årene som syntes at det å bli kjent med nye bare er hyggelig 🕊
    Har selv opplevd det å ikke bli invitert og være en del av en stor gjeng! Men har innsett den siste tiden at jeg ikke har det store behovet for det. For hvor mange i den store gjengen kan man egentlig stole på? Hvem kan man ringe til når man trenger det? Og hvor stor sannsynlighet er det for at noen spør hvordan du egentlig har det? Føler ofte store gjenger viser et bilde på noe helt annet. Det kan virke så fint og flott på sosiale medier, men opplever ofte at mange av de egentlig ikke har noen de føler er der når det virkelig gjelder. Derfor har jeg innsett det at å ha noen er mer enn nok og noe jeg setter enormt stor pris på 🌾

    Mailen min ligger i infoboksen, så bare å ta kontakt så finner vi en dag som passer! 🌸🍃

    • ♥️ Verden trenger flere som deg. Du er GOD! Og jeg er SÅ enig i det du sier. Jeg har en liten håndfull GODE venner, og jeg ville aldri byttet det ut med en stor gjeng. Jeg skal absolutt maile deg neste gang jeg får muligheten når jeg er i Oslo! Det blir koos 😍 Klem!

 • Line

  Hvor er kommoden/skjenken fra? Link?😀

 • Du er såå tøff og helt råå som bare gjorde dette.. Bare dro til Marbella og skaper deg et liv og hjem der – såå utrolig inspirerende! Sagt det før, og sier det gjerne igjen, DIGGER deg <3 Kanskje vi kan få til en kopp kaffe i Bergen i desember, det hadde vært koselig <3 Håper du har en kick-ass mandag! Klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Åh, dere har virkelig begynt å fått det skikkelig fint i den nye leiligheten i Marbella! 😀 Jeg elsker innslaget av avslappet treverk og bambus i kombinasjon med sol og varmegrader – herlig! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Åhh de där möblerna passar ju peeerfekt i ett sånt här hem, så avslappnat, enkelt och ändå mysigt. <3 Kan tänka mig att det blir ännu mer ombonat och härligt när ni fått växter och grönt på plats, det gör ju så stor skillnad 🙂

  Usch med myggbetten, så jobbigt! Men det där med socker… Jag har hört att mygg även dras till folk som utsöndrar mycket av ett visst ämne (minns inte exakt) som kroppen producerar när man tränar väldigt mycket. Sååå om du vill kan du ju tänka typ att "ahh myggorna gillar mig för att jag är så hiiiimla vältränad" så slipper du lägga undan chokladen 😉

  • Takk Cornelia, blir alltid like glad av de fine kommentarene dine ♥️ Og angående det med myggen – haha!! Jeg digger deg. Det skal jeg absolutt tenke neste gang 😂 Stor klem!!

Comments are closed.

Translate