God lørdag, solstråler! Klissete, men sant. Det er dere virkelig for meg. I går kveld leste jeg gjennom gårsdagens kommentarer og jeg ropte ut til M som var i stuen ‘de er så snille med meg for tiden. Blir helt røørt!!’ Veldig koselig. Jeg sovnet med et smil om munnen – aldri vært mer glad i bloggen min! Vel, igjen – lørdag er jo fridagen min. Men i og med at det ikke ble noen oppdatering i går hadde jeg veldig lyst til å skrive til dere i dag likevel. Gårsdagen gikk så fort, og jeg var blant annet ute og spiste middag i Málaga med fire fine mennesker her nede som jeg aldri har møtt før. Haha! Det var jo selvfølgelig litt skummelt, men jeg er SÅ glad for at jeg bare hoppet i det! Det var rett og slett sykt hyggelig, og jeg håper vi sees igjen. Det har vi allerede planlagt!

Dette silkesettet fra Ganni bor jeg nærmest i om dagen. Er så fint! Det fungerer like greit på kveldene stylet med et par hæler, som på dagtid i flip flops eller barfot. Så comfy og lekkert! Jeg har dilla på alt som innebærer matchende sett, og det er stort sett det dere finner i garderoben min akkurat nå,

Jeg dro fra middagen i går rett over midnatt for å hente M på flyplassen. Jeg hadde så mye sommerfugler i magen at jeg kjørte meg bort i Málaga fordi jeg var så giret på å se han igjen. Etter mye frem og tilbake havnet jeg omsider på flyplassen, og jeg fikk nesten ikke skrudd av motoren før jeg rev ut nøklene og løp mot ankomsthallen. Det var så godt å få han tilbake! I dag våknet jeg med tidenes lykkefølelse, og nå er endelig lille familien gjenforent igjen.

Jeg tror ikke jeg helt forstår den påkjenningen det er å jobbe to uker i strekk for han, så jeg hadde jo booket bord til oss på Olivia Valère i kveld. Først middag, så nattklubb! (google it) Han bare ‘har det klikket for deg?!’ Haha! Det ble greit avslått, og vi ble enig om at vi får ta det igjen neste helg. I dag er planen å slappe av med bassenget og se hvordan dagen blir. Deilig det også, selvom dansefoten min rykker litt.. Håper dere har en fiiin helg ✨

27 Responses to Today’s hangout spot

 1. Du er så utrolig vakker, Eirin! At du har det bedre med deg selv og er mer avslappet for tiden stråler fra deg, og jeg blir så glad av å se det! Vet det er vanskelig til tider, og i en alder av 17 år kan jeg kjenne meg igjen i mye av det du skriver om angst og depresjoner. Håper det bare går fremover♥️ Meg har du alltid i ryggen!
  Gode klemmer herfra♥️

 2. Hvor lenge har du spart for å få den lengden på håret? Jeg har hatt det over skuldrene i to år nå og er klar for litt lengde. Håret ditt er min motivasjon for å holde ut i sparingen, haha. Klem fra fast leser ❤️

  • Haha, åå! Så søt du er ♥️ Jeg har ikke spart så lenge, faktisk! Siden våren, kanskje? Føler håret mitt vokser veldig fort om dagen. Hadde jo selv over skuldrene i to år 😀 Jeg klipper tuppene fast hver andre måned, da vokser det seg sunt og tykt! Klem

 3. Eirin!!
  Du stråler virkelig om dagen.. Innleggene dine er bedre enn noen gang, og jeg ser virkelig frem til å følge deg videre! Du virker som en så herlig og godhjertet person som alle skulle hatt i sin vennekrets! Klem i flenger til deg <3

 4. Liker bloggen din så godt om dagen! Blir i så godt humør hver gang jeg klikker meg inn. Er inne i en tøff periode selv, så er veldig takknemmelig for at du deler av dine opplevelser. Det må jeg bare rose deg for💗

 5. God kveld! Ville bare fortelle deg at det er en fryd å lese bloggen din, spesielt i det siste. Du stråler mer enn tidligere og du virker så lykkelig. Denne glade og gode følelsen smitter veldig over på meg som leser! Stå på videre, jeg heier på deg✨😍

 6. Bloggen din er så inspirerende og herlig å lese om dagen! Koser meg sånn med innleggene dine <3 En nyydelig uke ønskes til deg skjønne Eirin <3 kleeems

 7. Du har en så faktisk flott blogg! Kjempe inspirerende, og gjør at jeg vil flytte tilbake til Spania igjen 😍
  Veldig morsomt å lese når du skriver om M siden jeg har jobbet med han før, så jeg hører akkurat hvordan han sier “har det klikket for deg?!”😂
  Kos dere masse og forsett med så fine innlegg fylt av glede, kjærlighet og inspirasjon ❤

Follow @ Instagram