fbpx

Ginger shots hadde jeg alltid tilgjengelig i kjøleskapet i fjor høst og vinter 🍋En shot om dagen følte jeg oppriktig holdt meg frisk, og kjente jeg en dag at det ‘murret’ litt ekstra i halsen tok jeg gjerne to. Da utviklet det seg ikke til en kjedelig forkjølelse! Nå kjenner jeg at det er på tide å starte med denne lille rutinen igjen, og i den anledning tenkte jeg at jeg ville dele oppskriften med dere på nytt. Dette blir min form for shots i helgen, hehehh!

Denne helgen blir alt annet enn rolig for min del. Jeg har myyye å gjøre før avreise til Marbella neste uke! Dagen i dag går i ett kjør, men på kvelden skal jeg kose meg litt ekstra. Først skal vi på middag til pappa, og deretter skal M på pokerkveld og jeg på jentekveld. Koseliiiig! God helg, snuppiser ✨

19 Responses to Høstens beste mikstur

  1. Hei fine! Jeg skal til new york i julen, og lurer på om du kan dele dine beste tips? Jeg vet du allerede har skrevet litt om det, men om du har noen “ikke-turist”-tips hadde jeg blitt veeeldig glad😃 Hvordan det f.eks er å gå ut på byen der, og om du har noen lure antrekkstips når man vil kle seg litt fiiin for byen, men samtidig ikke fryse ihjel, haha! Masse klemmer til deg <3

    • Heei! Årh, så GØY 😀 Håper vi også klarer å holde tradisjonen med en liten tur til NY i julen ❤️ Å dra ut på byen i New York er utrolig bra! Alltid like moro! Jeg elsker 1 Oak, Marquee og Lavo! I forhold til antrekk hadde jeg enten gått for skjørt, strømpebukse og en fin ‘knit’ eller topp + kåpe! Man har heldigvis garderobemuligheter her 😀 Ellers hadde jeg gått for en dress! Da føler jeg meg alltid vel. Good tur, det blir nok helt amazing! Klem 😀

  2. Har laget denne etter oppskrift fra deg tidligere og den er helt super. Hvor lenge kan den stå i kjøleskap tro?

  3. Hei Eirin! Du er så flink på å lage bakgrunnsbilder, kan du vise oss hvilken du bruker på PC’en din nå?

  4. Sverger også til ingefærshot, med juicermaskin 🙂 Men har hørt/lest at man ikke skal la ferskpresset juice i kjøleskapet mer enn 1 døgn grunnet bakterievekst. Hørt noe om det?

  5. Jeg lagde denne akkurat! Jeg elsker ingefær, men tror jeg hadde i litt for lite da jeg bare tok en klump på butikken. Men den er kjempe god og blir en morgenfavoritt her!

  6. Hei Eirin! Elsker bloggen din og inspirasjonen du gir, du er bare ett nydelig menneske! Jeg lagde denne oppskriften i morges, og den var jammen god og rev godt i halsen😅 ble plutselig litt usikker på om jeg skulle koke den da jeg mener å ha hørt om det før, men du gjør ikke det du?

    Ønsker deg og M alt godt i Marbella, tipper dere kommer til og stortrives! Har vært utallige ganger i puerto banus da pappa har hus der( som han solgte for en uke siden vel og merke. Kommer til å savne det 😍) klem til deg!

Follow @ Instagram