Ginger shots hadde jeg alltid tilgjengelig i kjøleskapet i fjor høst og vinter 🍋En shot om dagen følte jeg oppriktig holdt meg frisk, og kjente jeg en dag at det ‘murret’ litt ekstra i halsen tok jeg gjerne to. Da utviklet det seg ikke til en kjedelig forkjølelse! Nå kjenner jeg at det er på tide å starte med denne lille rutinen igjen, og i den anledning tenkte jeg at jeg ville dele oppskriften med dere på nytt. Dette blir min form for shots i helgen, hehehh!

Denne helgen blir alt annet enn rolig for min del. Jeg har myyye å gjøre før avreise til Marbella neste uke! Dagen i dag går i ett kjør, men på kvelden skal jeg kose meg litt ekstra. Først skal vi på middag til pappa, og deretter skal M på pokerkveld og jeg på jentekveld. Koseliiiig! God helg, snuppiser ✨

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Høstens beste mikstur

 • Susanne casandra
  Dette så deilig ut 🙂
  Kos deg på jente kveld, jeg skal til ei venninne på vin og ost 🙂

 • E
  Hei fine! Jeg skal til new york i julen, og lurer på om du kan dele dine beste tips? Jeg vet du allerede har skrevet litt om det, men om du har noen «ikke-turist»-tips hadde jeg blitt veeeldig glad😃 Hvordan det f.eks er å gå ut på byen der, og om du har noen lure antrekkstips når man vil kle seg litt fiiin for byen, men samtidig ikke fryse ihjel, haha! Masse klemmer til deg <3

  • Heei! Årh, så GØY 😀 Håper vi også klarer å holde tradisjonen med en liten tur til NY i julen ❤️ Å dra ut på byen i New York er utrolig bra! Alltid like moro! Jeg elsker 1 Oak, Marquee og Lavo! I forhold til antrekk hadde jeg enten gått for skjørt, strømpebukse og en fin ‘knit’ eller topp + kåpe! Man har heldigvis garderobemuligheter her 😀 Ellers hadde jeg gått for en dress! Da føler jeg meg alltid vel. Good tur, det blir nok helt amazing! Klem 😀

 • Sara
  Den høres frisk ut! Tror jeg må prøve dette i høst. Kos deg masse på jentekveld 😀

 • Ginger shots er megadigg! Jeg tror jeg skal hive meg rundt å prøve oppskriften din, det er jo så herlig å ha stående i kjøleskapet! 😀

  God helg, skjønne du!<3

  http://siljealice.com

 • Ingvild
  Litt utenom innlegget, men hva heter kjøkkeninnredningen din? Digger kjøkkenet ditt!!

  • Jeg ewr usikker på hva kjøkkenet heter, men det er fra Sigdal! De vet garantert hva det heter 😀 Platen er i corian og bestilt utenom. Klem!

 • Jenni
  Har laget denne etter oppskrift fra deg tidligere og den er helt super. Hvor lenge kan den stå i kjøleskap tro?

 • Hannah
  Hei Eirin! Du er så flink på å lage bakgrunnsbilder, kan du vise oss hvilken du bruker på PC’en din nå?

 • Martine
  Sverger også til ingefærshot, med juicermaskin 🙂 Men har hørt/lest at man ikke skal la ferskpresset juice i kjøleskapet mer enn 1 døgn grunnet bakterievekst. Hørt noe om det?

 • Jeg lagde denne akkurat! Jeg elsker ingefær, men tror jeg hadde i litt for lite da jeg bare tok en klump på butikken. Men den er kjempe god og blir en morgenfavoritt her!

 • Tiril
  Hei Eirin! Elsker bloggen din og inspirasjonen du gir, du er bare ett nydelig menneske! Jeg lagde denne oppskriften i morges, og den var jammen god og rev godt i halsen😅 ble plutselig litt usikker på om jeg skulle koke den da jeg mener å ha hørt om det før, men du gjør ikke det du?

  Ønsker deg og M alt godt i Marbella, tipper dere kommer til og stortrives! Har vært utallige ganger i puerto banus da pappa har hus der( som han solgte for en uke siden vel og merke. Kommer til å savne det 😍) klem til deg!

Comments are closed.