Har dere noen gang følt at dere står ‘litt mellom ingenting’ i livet? Det er en ganske stressende og skremmende følelse. Jeg har kjent mye på dette i det siste, og det er mange ulike faktorer som har spilt inn. Alt fra salg av leiligheten til M, til evig lang husjakt her hjemme, til «flytting» til Marbella, ny jobbsituasjon for han som forandrer livet vårt ganske mye +++ Det føles som om alt av trygg grunn blir revet bort under beina på meg, og noen ganger tar jeg meg selv i å hive etter pusten – selv når jeg sitter i ro. Endelig etter mye uro og grubling føler jeg at skuldrene har senket seg. Ting ordner seg alltid til slutt.

Bluse: HER (adlink)
Velour bukse: Zara (old)
Øreringer: BikBok

.. For på en annen side er det spennende når livet forandrer seg. Veldig spennende. Forandringer er skumle, men de kan føre til mye godt. Det gjelder bare å ha is i magen underveis i prosessen, og ta et steg tilbake for og få perspektiv på ting innimellom. Først da er kanskje ikke alt så veldig skummelt likevel. Akkurat nå har jeg sommerfugler i magen fordi jeg gleder meg sånn til høsten og vinteren! Jeg er fullbooket på jobbfronten, M har endelig fått solgt leiligheten sin, vi har sett oss ut et hus vi vurderer å slå til på, og alt med leiligheten i Marbella er endelig i boks. På onsdag reiser vi. Shiiit!

Denne helgen har gått til utflytting av M sin leilighet. Jeg har sparklet og malt til den store gullmedaljen, mens han har ryddet, tatt de tunge løftene og så videre. Det har ikke akkurat vært en rolig og avslappende helg, men det har vært.. Interessant? Haha! I dag derimot har jeg fått ‘fri’ fra flyttingen, så mens han er og styrer på i leiligheten benytter jeg muligheten til å få unnagjort litt to-do’s, jobb og planlegging av ny uke. Hvordan har dere det? 🐻

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Sommerfugler i magen

 • Åhh, dette innlegget trengte jeg virkelig nå merker jeg!
  Har hatt en så dårlig start på dagen, med hodepine og mye tanker. Vi har også mye som skjer denne høsten/vinteren med hus og alt som må gjøres og ordnes. Selvfølgelig er alt egentlig bare moro og spennende, men jeg er en kontrollfreak som liker å få gjort unna ting. En ting har jeg lært; alt går ikke knirkefritt og man må bare ta ting som det kommer. Det ordner seg alltid tilslutt!
  Du er en stor inspirasjon Eirin, og jeg elsker når du er mer personlig på bloggen! Godt at ting løsner for dere også! Blir spennende å følge med videre <3
  Ønsker deg en fiin uke <3

  • Fine Sara! Godt å høre at innlegget traff litt. Det er så sant det du sier! Man må rett og slett bare ta ting som det kommer, så ordner det seg til slutt. Tusen takk for fine ord på en grå søndag – det betyr mer enn du aner! God klem til deg <3

 • Malene
  Heidu!
  Lurte på om det er forskjell i størrelsen på bildene dine på stuen? Synes den ene bildet ser mye mindre ut enn det andre?

  • Hei! Nei, begge er samme størrelse men jeg har kjøpt større ramme til det ene med innerramme (de selger det hos desenio) for å skape litt kontrast 🙂

 • Sanna
  Hei! Du har kanskje skrevet det før, men kan jeg spørre hvorfor dere flytter fra det vakre, vakre huset du nå bor i? 😀

  • Vi ønsker en ny start sammen, og dessuten er leiligheten min for liten for oss to! Jeg tror ikke jeg kunne klart at noen flyttet inn til meg heller. Det er liksom mitt hvis du skjønner 😂 Dessuten vil vi bo mer sentralt <3 Klem

Comments are closed.