•  •    •    •  •  •    •    

Hver søndag setter jeg meg ned med kalenderen min og en kopp kaffe eller te. Da planlegger jeg hele uken – alt fra ting jeg må huske, blogginnlegg jeg ønsker å skrive, til viktige møter og avtaler. Til og med ideer til måltider og handleliste! Når det kommer til struktur i hverdagen er jeg en sucker for fysiske lister for å holde kontroll. Det er mye morsommere å stryke ut en linje med noe du har gjennomført med en penn, enn og huke av et punkt på telefonen! Jeg har alltid kalenderen min med meg uansett hvor jeg er. Den ‘lemper’ av meg stress, og jeg slipper å gruble over ting jeg ‘må huske’ hvis jeg bare skriver dem ned så fort ideene og tankene dukker opp. Da kan jeg stå opp på mandagen med en indre ro om at uken er planlagt og under kontroll!

1. Sett av litt tid på søndagen til å notere to-do’s for den kommende uken i en fysisk kalender. Er den fin å se på er det ekstra moro og planlegge! Jeg bestilte min(e) her hos CareerGirlDaily. Driver du med blogg eller instagram? Noter to ideer til innlegg for hver dag hele uken. Da går du aldri tom for inspirasjon!

2. Noter daglige måltider og treningsøkter. I ‘getting things done’ kalenderen min er det egne marger for dette, hvilket er helt genialt! Da slipper man å stresse med hva man skal spise, hva man skal trene ++

3. Ha alltid en notatbok med deg slik at du kan skrible ned ideer som popper opp. Å bære på alle disse ideene i hodet er slitsomt og stressende! Flytt dem fra hjernen til papiret for å ‘frigjøre’ diskplass. Bokstavelig talt.

4. Jeg sverger også til ‘week cal’ kalenderen på telefonen. Denne minner meg på viktige avtaler!

Håper dere får en super-duper uke, fininger! ✨

16 Responses to Slik planlegger jeg uken

  • Den rosa boken er vel mer en agenda og jeg er veldig fornøyd med den 😀 Men tuusen takk for tips, så mange fine! Sikkert mange andre som leser som setter pris på det også! Klem <3

 1. Too funny I was just looking for a nice weekly planner exactly like this 😂
  Thanks a lot Eirin!!
  By the way, beautiful setting 😍
  Have a nice sunday!

 2. Den var jo bare så søt <3 To kjappe spørsmål:
  – Ser den boka du har heter "Getting things done". Veit du om det er samme innhold som boka "getting stuff done" ?

  – Ser på nettsiden at den tar for seg "dag for dag, pr side". Har den en ukes eller månedsoppsummering med datoer? Håper du forstår hva jeg sikter til nå🙈

 3. Bildene du tar er virkelig så bra altså. Fargesammensetningen er alltid spot on!😍 Bloggen din er den eneste som gir meg sann glede når jeg klikker meg inn🌟🙌🏼 Nærmest kunst i mine øyne!

 4. Hei!
  Jeg har prøvd å bestille fra CGD, men får nesten 20 pund i frakt og lurer på om det er toll på denne? Den ser såå fin ut!
  Klem <3

 5. Hei
  Flott innlegg. Har mye lære av dette innlegget når det gjelder rutiner og planlegging.Ønsker flere enkle sunne oppskrifter på middag. Er det mulig? Alltid tom for ideer til lage noe sunt og godt
  Avokado pastaen din er fantastisk😀😀

Follow @ Instagram