fbpx

En ny uke står for tur, og etter en avslappende helg kjenner jeg meg godt rustet for å gripe den. De siste dagene har jeg så og si ikke rørt telefonen min, og jeg kjenner det har blitt noe jeg gjør mer og mer ubevisst for tiden. Spesielt i helgene. Av og til, er det som om jeg grøsser bare jeg ser på den. Det skremmer meg litt i og med at den er en stor del av jobben min, men samtidig tror jeg det er veldig sunt. Jeg kjenner i hvert fall en helt annen ro i motsetning til før, når jeg aldri klarte å legge den fra meg. En mellomting er den gyldne middelvei! I dag hvor alt skal deles og alle skal oppdateres til enhver tid, er det lett å miste hodet. Jeg kjenner at det er viktig for meg å koble helt ut av og til, for å beholde den harmoniske balansen i topplokket! Dette gjør jeg for eksempel med trening, meditering eller idylliske lufteturer i nærområdet med lille fluffen (Billy). Da får telefonen hvile, og jeg kjenner meg som ny når jeg finner den frem igjen! Så → denne uken oppfordrer jeg dere til å prøve ut det samme. Finn noen øyeblikk her og der, og tillat deg selv å leve i nuet! ☀️

Blusen min finner dere her.

.. Håper dere får en deilig mandag! ????✨

42 Responses to Kunsten av å koble ut

 1. Pene deg, Eirin! Du gir meg alltid en god dose motivasjon i hverdagen, og det er godt. Jeg har perioder der jeg setter mobilen på “ikke forstyrr”, og jeg føler meg som oftest 10 kg lettere etter en dag uten mobilsjekking hvert femte minutt. Utrolig deilig å koble av i blant, og oppleve verden som den faktisk er!

  Ha en fin uke!

 2. Herlighet for en glow i ansiktet ? hva er hemmeligheten? En god highligther/bb-cream? Do tell!!

 3. Hei! Du har så mange fine øredobber!! Kan du lage et innlegg om dem? Kjempefin blogg, du er flink<3

 4. Og hva ordner du bryna dine med?? Du så(og ser alltid) helt fantastisk ut på disse bildene! Klem <3

  • Jeg bruker Anastasia brynpenn i medium brown, samt brynpudderet fra samme merke og i samme farge. Avslutter med en bryngele for å holde dem på plass ? Tusen takk!! ♥️

 5. Du er så stunning! <3 super deilig å kunne legge vekk telefonen og koble av i helgene, det er så fortjent og jeg er så glad for at du klarer å slappe av 🙂 Ha en strålende uke så gleder jeg meg så masse til å møte deg 12.mai <3

  • Det har du så rett i!! Søt du er ♥️ Gleder meg så mye til å treffe deg, det blir skikkelig gøy ? Ha en fin første uke i mai enn så lenge ✨ Klem

 6. Ha en fantastisk kveld fine deg og håper du får nyte fridagen i morgen.å lese bloggen din er ett høydepunkt i hverdagen og det får alltid en til å glemme ting der og da når man leser den uansett på gode og onde dager.som eg har sagt før du er en inspirasjon og godt forbilde.klem ❤

 7. Eirin, retusjerer du huden på bildene dine? Om vi zoomer inn på spess kinnene ser det ut som du har tatt over med en liten airbrush eller lignende?

 8. Heisann! Tidligere i uken så skrev du om de nye SNS neglene dine, var det kun dine negler med sns «neglelakk» eller var det en falsk tipp eller forlengelse på dem også? Hvis du skjønner hva jeg mener?:D

 9. Hei! Så fine øredobber du har! Er begge fra Stine A!? Kunne ikke finne de bakerste der på nettsiden du linket til under en annen kommentar her..:-( (altså ikke dancing chains, men de andre)

   • Har sagt det tusen ganger før, men en god ting kan vel aldri sies for mye.. Du er helt nydelig! Og du har helt rett – det er så viktig med en timeout fra mobilen.

    Lite spørsmål fra meg – kan du fortelle litt mer om vippene dine? Hva slags vipper har du, hvor lenge holder de seg fine? Hvor ofte må du fylle på? Hvor/hvem går du til? Føler du at de naturlige vippene dine har tatt skade?

    Jeg skal gifte meg til sommeren og vurderer å sette på vipper for første gang, men er så fryktelig redd ettersom jeg har hørt så mye negativt om det….

    Klem meg

 10. Du er så vakker,lys og harmonisk!
  Det er så inspirerende og kult å se hvordan du samfletter jobb og selvutvikling, spesielt med tanke på at du har en jobb der man jobber mye på “utensiden” av seg selv, og kan fort miste seg selv i fiskestrømmen eller det teknologiske.
  Men du viser at det går ann å ha indre ro og tilstedeværelse, selvom man ønsker å oppnå suksess! Tusen takk. <3 Det er så viktig å vende fokuset innover, og lytte til kropp og sinn. Kunsten om å gi slipp på det som tynger, og være sin egen soul mate.
  Føler meg aldri alene når jeg klikker inn på bloggen din. <3 Ha en flott dag videre, skjønne deg! Hjerte klem fra Thea

  • For en nydelig kommentar. Smiler fra øre til øre ❤️ Sånne som deg gir meg så mye glede med denne bloggen!! Har ikke ord. Håper du får en superfin helg! God klem til deg Thea ?

 11. Har sagt det tusen ganger før, men en god ting kan vel aldri sies for mye.. Du er helt nydelig! Og du har helt rett – det er så viktig med en timeout fra mobilen.

  Lite spørsmål fra meg – kan du fortelle litt mer om vippene dine? Hva slags vipper har du, hvor lenge holder de seg fine? Hvor ofte må du fylle på? Hvor/hvem går du til? Føler du at de naturlige vippene dine har tatt skade?

  Jeg skal gifte meg til sommeren og vurderer å sette på vipper for første gang, men er så fryktelig redd ettersom jeg har hørt så mye negativt om det….

  Klem meg

  • Ååå, gode skjønne du ? Tusen takk!! Og så utrolig koselig at du skal gifte deg (!!) Gratulerer ❤️ Jeg har gått til Beauty London i snart 2 år og kunne ikke vært mer fornøyd med vippene mine! De er definitivt de beste i byn. (Jeg har gått flere andre steder før og det kan ikke sammenlignes..) Jeg har volumvipper, 12 og 13 mm blandet. Synes det er superfint! Fyller på hver 3. uke. Mine egne vipper tok skade før, men ikke etter jeg byttet til Beauty London da de har en helt annen teknikk! Tror du ville blitt veldig fornøyd der. Jeg kan virkelig anbefale Nina eller Gunhild – eksperter ❤️ Klem tilbake!

Follow @ Instagram