Inneholder to annonselenker

Skjorte: HER
Jumpsuit: Mango / gammel
(lignende her)

I slutten av måneden skal offisielt leiligheten min ut for salg og selvom jeg føler at det blir litt trist er det likevel mye jeg ser frem til. Jeg har sagt det før og sier det igjen – hadde jeg hatt råd til å beholde den i tillegg hadde jeg ikke nølt. Men så privilegert er jeg dessverre ikke (enda ;). Livet må gå sin gang og jeg gleder meg til et nytt kapittel! Leiligheten min la jeg hele sjelen i – her skulle jeg bo alene med Billy i maange år. Men, så skjedde livet og plutselig fikk jeg en soulmate slengt i tryne! Woupsi. Da falt det seg veldig naturlig at vi sammen skulle skape et hjem fra scratch – en ny start med fremtiden i tankene. Herregud som jeg gleder meg til tross for at jeg vet at jeg kommer til å strigråte den dagen nye eiere skal overta. Haha! Håper de vil elske den like mye.


· · · · · · · · · · · ·

#1 Følelsen av å eie noe sammen med Magnus og bygge et hjem som er vårt.

#2 Krysse av to ting på drømmelisten. Badekar og peis! Dette har jeg alltid ønsket meg og endelig får jeg det!

#3 Større kjøkken. Jeg gleder meg til mer oppbevaringsplass og ikke minst større område å boltre meg på når jeg lager mat.

#4 Å starte på nytt interiørmessig. Det er mye jeg kunne tenkt meg å endre på i leiligheten min, men jeg ser ikke vits i å endre på noe når vi likevel skal flytte om et par måneder. Er veldig spent på hvordan stil vi ender opp med! Det viktigste for meg (eller oss) er at det føles godt og koselig å komme hjem. Ikke sterilt som et museum typ (slik jeg hadde det i starten her, I know..) – men likevel stilrent med en gjennomgående rød tråd i interiøret.

#5 Bedre plass til gjester. Stort spisebord og ikke mangel på sitteplass. Ekstra soverom og bad til gjester ikke minst.

#6 Walk-in garderobe. Rett og slett fordi jeg savner bedre oversikt i klesskapet mitt akkurat nå!

#7 Gåavstand til byen, de vakreste turstiene i Bergen og ikke minst dagligvarebutikken.

Og en annen ting jeg gleder meg helt vilt mye til?! Å dele ALT med dere! Få ned hele renoveringen svart på hvitt, rom for fo rom, dele interiør og kule løsninger. Ikke minst et nytt sted å jobbe fra – jeg tilbringer jo stort sett hele arbeidsdagen min hjemme, og da blir det inspirerende for meg med nye omgivelser. Et friskt pust, rett og slett!.. Om litt skal vi ut å se på gulv til utleieleiligheten vi har i huset – denne skal også få en real oppussing. Sånne ting synes jeg er så gøy! Hakket morsommere enn å ha svart sot i ansiktet hele dagene, haha. I kveld blir det kino for i morgen drar M på jobb!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Følelser rundt nytt hus

 • Silje
  Skal dere ha fiskebenslaminat eller fiskebensparkett i det nye huset? 😀 Elsker å følge med på oppussingen deres!

 • Henriette Sophie
  Blir spennende og følge dere på reisen til nytt hjem.
  Og så må jeg si en ting, du er den avgjort den beste bloggeren i Norge, elsker å lese bloggen din. En god mix av alt. Fortsett med det du gjør, Eirin. Du er til stor inspo!

 • Astrid
  Pliiiis lag en egen instagram-konto for oppussingen! 🙌🏼🙏🏼🌸

 • Emily B
  Masse lykke til med alt!

  Hadde vært kjekt å se flere vlogs fra renoveringen <3

 • Maren
  Åhh er det veldig le eg siden du kjøpte den jumpsuiteb🙈☺️☺️❤️ Såååå fin🤗🤗
  Å yey for gjenbruk av klær,spare på å bruke igjen ❤️❤️
  Blir som nytt👌♻️

 • Maren
  Gleder meg så masse til å følge oppussingen og se hvordan det blir til slutt 😍Såå inspirerende!

 • Kaiak
  Ikke for å mase men ble det noe mer av den rum21 rabattkoden? Skulle bestille så mye til mitt nye hus😭😭

  • Ikke foreløpig, dessverre. De gir sjelden ut rabattkoder og er litt strenge på det! Men skal prøve å få til en gang til 😀

 • Christine
  Det blir kjempefint hos dere!! 🙂

  På Instagram har du lagt ut et bilde «Dinner with friends» Vet du hvor det spisestuebordet og stolene er fra?

 • Jeg fikk så lyst, så jeg måtte bare bla tilbake til de innleggene der du flyttet inn i leiligheten! Det er sååå gøy å se hvordan interiør-stilen din har forandret seg. <3

 • Karo
  Når kommer den nye boken din?🥰

 • Celine
  Synes det er SÅ gøy å følge renoveringen og gleder meg like mye, om det går an å si, som deg til å se når dere skal innrede rommene! 😀 Du er jo så utrolig dyktig i alt du giør, som jeg har skrevet til deg før, så det kan jo ikke annet enn å bli RÅlekkert!

Comments are closed.