· W E L C O M E  A U G U S T ·

Sommerferien har gått fort men samtidig har den også føltes laang. Misforstå meg rett – jeg elsker de deilige fridagene, det magiske været, lave skuldre, sene kvelder og alt som hører sommeren til. Men samtidig trives jeg best når ting skjer. Blir helt stresset av at kollegaene mine i Oslo er på ferie, at ting ikke går i ett og at mailen min står relativt stille. Haha! Derfor synes jeg det er helt innafor at vi nå har tatt steget inn i august måned. Da er det tilbake til den gode driven og jeg-er-såå-giret! På samme side har vi likevel det fine været, vakre solnedganger og den idylliske sommerfølelsen. August, du er en favoritt!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#1. Styre på i huset, selvfølgelig! Det er så mye som må gjøres og planlegges. Hjelp. Men SÅ gøy!

#2. Jobbe hardt og komme tilbake i gode arbeidsrutiner. Go go go! Jeg er så klar og gleder meg stort til høsten.

#3. Trene fire ganger i uken. Rett og slett fordi jeg føler meg fantastisk da! Jeg har ikke hatt mange økter etter ferien, men allerede nå kjenner jeg at energinivået og selvfølelsen skyter til himmels kun etter et par økter. Det er en god følelse, det!

#4. Rense sminkekostene mine. Jeg vet ikke om det er den ekstremt dårlige og skitne luften i huset under rivingen som gjør det, eller om det rett og slett er for lenge siden jeg har renset kostene mine. Huden min har i hvert fall klikket helt! Utrolig rart..

#5. Nyte en lørdag for meg selv. Det har vært full rulle den siste tiden og på onsdag drar M ut på jobb igjen for to uker. Neste lørdag har jeg bestemt meg for å ta en skikkelig me-time dag. Trene, stelle meg, plugge musikk i ørene, ta en kaffe i hånden og kikke på vintage skatter! Og når kvelden kommer tenker jeg å ha en aldri så liten spa-kveld etterfulgt av fullstendig avslapning, levende lys og en skikkelig chick flick film. Det blir deilig!

#6. Lage frozé (frozen rosé slushies). Mamma sendte meg en oppskrift på dette og jeg har så lyst til å lage det en dag mens det enda er sommer! Blir det vellykket deler jeg selvfølgelig oppskriften med dere.

#7. Klargjøre leiligheten for salg. Hjelpes meg, det skremmer livet av meg. Det er jo min perle som jeg har lagt hele sjelen min i! Håper jeg vinner i pantelotteriet innen slutten av måneden slik at jeg kan beholde leiligheten i tillegg til huset. Buhuu! Haha.. Følelsene mine er som en berg og dalbane. En dag kjenner jeg at jeg er helt klar for salg, mens en annen begynner jeg å gråte. Har aldri solgt hjemmet mitt før! Dette er jo tross alt min første selveier leilighet.. Har du vært i samme situasjon før? Hvordan opplevde du det? Min største frykt er liksom at vi flytter inn i huset og at jeg kommer til å angre resten av livet på at jeg solgte leiligheten. (Mormor, morfar – please kjøp den til hytte eller flytt til Bergen).

#8. Gjøre det fint utendørs. Nå har grønske tatt overhånd og det ser ikke akkurat bra ut! Høytrykkspyle balkongen og inngangspartiet, samt vaske vinduer står også på listen. Ikke minst kjøpe noen nye blomster og vaske utemøblene! Det er virkelig på tide.

#9. Step up my Instagram game. Det er på tide å bli flinkere her – legge ut flere bilder og stories. Jeg glemmer meg litt og koser meg mens jeg følger med på alle andre, haha!

#10. Ta med Billy på Fløyen. Nå er det lenge siden, men det er jo verdens fineste tur! Spesielt når solen skinner. Det blir kos!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i august

 • margot
  hei,
  hvor går du på vintage-shopping i bergen? da tenker jeg både på klær og interiør 😀

 • Elisabeth
  Jeg solgte min første leilighet for å flytte kjøpe sammen med kjæresten min. Det var sårt og vondt i perioden den skulle selges. Jeg hadde lagt så mye tid og energi og ikke minst fått en syk selvstendighetsfølelse av å eie alene! Men så fort den var solgt og kjæresten min og jeg lagde vårt felles hjem så har jeg nesten ikke tenkt på den. Og det er over ett år siden 🙂

 • Line
  Samboeren og jeg solgte vår første leilighet i vinter til fordel for et rekkehus. Var en veldig blanda følelse så skjønner godt hvordan du har det! Vi hadde en nydelig loftsleilighet med masse sjarm, og som vi hadde pusset opp en god del. Det kommer alltid til å være vår første leilighet og mitt første hjem etter at jeg flyttet hjemmefra, så det er fortsatt en blanda følelse 6 måneder etterpå. Men man må jo bo seg til, bli vant og finne roen i nytt hjem – så det blir nok veldig bra. Men, det er fortsatt dager hvor jeg savner leiligheten og lurer på om vi ikke bare skulle bodd der litt til..

 • Anne
  Skjønner så godt hvordan du har det! Jeg totalrenoverte min første leilighet og følte meg så selvstendig. Det var sårt å selge den, men nå pusser jeg opp en enebolig med verdens fineste mann! ❤️ Savner ikke leiligheten min nå 🤗

Comments are closed.