Herregud, juli gikk fort! Tenk at vi er i august allerede.. Jeg våknet tidlig til deilig morgensol, tok kaffekoppen i den ene hånden og Billy i den andre. På beina hadde jeg på meg favorittsandalene jeg kjøpte i Marbella. Så enkle og fine! Elsker spennene på siden som gjør det lille ekstra. Norsk sommer, altså!

Trenger ikke blomster fra butikken når man kan plukke selv! Disse fant jeg langs veikanten her forleden på luftetur med Billy.. 🌻

Tro det eller ei, men epletreet mitt har fått epler! Trodde ikke mine egne øyne da vi kom hjem fra Marbella til dette synet.

Første dagen i august har vært deilig. Vi har som vanlig tilbragt tid i huset, men avsluttet tidligere i dag slik at vi kunne nyte solen og fineværet litt også. Nå venter sen kvelds – reker står på menyen. Jeg elsker å sitte og pille, spise litt fra skiven før jeg inntar den i ett jafs.. Også med masse sitronsaft og majones på, selvsagt! Mmmm.. Vi fikk øye på rekene på Meny i renoverings-pausen, og har konkludert med at de definitivt har de beste… Just so you know  ✨

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Første august

Comments are closed.