Hei hvor det går! Vi har vært i huset og styrt på siden i morges til nå og det tar virkelig på. Men det skal likevel sies at det er SÅ gøy å se hvor langt vi har kommet! Målet er å være ferdig med riving innen neste onsdag. Jeg fikk meg forresten en ny arbeidsbukse i dag og den gjorde det hele litt ekstra motiverende, haha. Aldri sett en rosa før! Passet meg midt i blinken. I dag ryddet jeg ut av øvre etasje som nå er totalt ribbet og vi beveger oss raskt nedover etasje for etasje. Venner stikker forøvrig innom og hjelper til hver eneste dag og det er SÅ hyggelig. Evig takknemlig for at de vil ta i et tak også! Ååh..

Akkurat nå ser huset helt forj** ut og jeg gleder meg til vi kan begynne å lukke igjen. Status mellom meg og M er fremdeles overraskende bra – det har ikke vært dårlig stemning én eneste gang. Vi har blitt fortalt x-antall ganger at å pusse opp generelt er en prøvelse for forholdet. Jeg venter bare på at bomben skal eksplodere, haha! Fortsetter det sånn som dette lover det i hvert fall godt. Dere som har pusset opp og renovert – hva er deres erfaring? 😅

Previous Post
Next Post

16 thoughts on ““Sånn går no dagan”

 • Mina
  Hvor er buksa fra?

 • Eli
  Den Chernobyl serien, hvor finner jeg den?

 • Helen
  Vi har også totalrenovert.. vil ikke si det var en prøvelse for forholdet, men gudameg det ble gloser og litt surheter innimellom. Det er jo veldig slitsomt, så er det to som gjerne skal ha en mening om samme ting. I tillegg jobber vi begge 100% stillinger (jeg over det også) så etter en lang dag på jobben dro vi med en gang og pusset opp til sent på kvelden/natta. Så det blir jo mye på en gang, vi satte oss også mål om å bli ferdige på en måned, det gikk heldigvis bra.
  Nå har vi derimot kjøpt oss nytt hus som er nybygg, nå gleder vi oss til å kunne flytte rett inn neste år der vi har bestemt mye tilvalg så den blir slik vi ønsker (og vi slipper å gjøre noe). Gøy å følge med på oppussingen deres, lykke til!

 • Mary
  Erfaringen etter oppussing i to boliger er at det meste går bare man vet at det kun er i en begrenset periode. Det er noe dritt å f eks være uten kjøkken i et par uker, men med en felles forståelse for at det er en krevende periode kommer man seg gjennom det. Å flytte inn i et halvveis oppusset hus, og vite hvor mye som henger over en av jobb – uten å ha en konkret plan for når det skal bli gjort, tror jeg vil slite langt mer på et forhold! Så jeg tenker at full renoveringen og så bli FERDIG, som dere gjør, er der beste for forholdet.
  Ønsker dere lykke til videre!

 • Linn
  Vi totalrenoverte hus og hage med tre små barn. Rivingen var kjekk med raske resultater. Det å komme til huset etter en uke med tømrer og se hvor sakte det gikk å bygge ting opp igjen var verre. For ikke å snakke om når ting blir montert feil ol og ting må gjøres på nytt. Merket det godt på både mitt og hans humør da😂

 • Henriette Maria
  Min samboer og jeg har pusset opp vår forrige leilighet to ganger i løpet av vårt fire år lange forhold og det har gått helt fint! Blir selvfølgelig litt irritasjon i blant, hvis ting tar tid eller blir gjort feil, men da prøver vi å huske på at det er oss vs problemet og ikke oss mot hverandre! 🙂 første oppussing tok lang tid, andre oppussing bestemte vi oss for å leie inn hjelp da vi skulle selge leiligheten, så vi har vært borti begge løsninger 🙂
  Ser ut som dere gjør en goood jobb sammen hvertfall, ønsker dere masse lykke til og gleder meg til å følge prosessen 🙂

 • Synne
  Jeg og min samboer har akkuratt gjennomført egeninnsats på vår nye leilighet, fra isolering og utover. Det har gått veldig fint! Er selvfølgelig stunder der man blir fort sur eller diskuterer unødvendige ting, spesielt om man er sliten. Men gi hverandre en klem og tenk at dette går bra! Masse lykke til, gleder meg til å se flere bilder 🙂 Klem!

 • Karoline
  Dere er så flinke! Det er så spennede å følge husprosjektet deres😄 Kjempekul bukse forresten👌👌👌

 • Ida B
  Vi valgte å komme rett hjem fra bryllupsreise til totalrenovering😂 Kanskje ikke helt å anbefale dersom man ser for seg at starten på hverdagen som nygift skal være en dans på roser, for selv om tonen mellom oss egentlig er god, så kan stemningen fort endres pga humør, lite mat, lite søvn og mye press (les: oppussing)

  Merket fort at det er lett å bli motløs eller føle at oppgavene er for store, spesielt kunne jeg føle på forskjellen mellom meg og min litt mer handy mann. Dagene kunne bli litt vel lange, og det var fort gjort å la stemningen bli litt vel laber fordi ting ble overveldende. Det skjedde at vi sto i vært vårt rom og hamret litt ekstra hardt eller ble litt ekstra lenge på byggevarehandelen – bare for å lufte hode eller få ut litt frustrasjon….
  Løsningen for oss ble to do-lister som vi prøvde å holde 100%, vi delte inn i arbeidsområder/ansvar og fordelte oppgavene, gikk jevnlig gjennom agendaen og tok interne møter hvor vi målte fremgang og målsetninger.
  Også bestemte vi oss på forhånd når vi skulle gi oss for dagen eller hva vi måtte gjøre ferdig før vi kunne pakke sammen. Vi hadde også faste frikvelder eller andre koselige ting innimellom slik at vi fikk lufte hodene og kjenne på det å være kjærester og ikke snekker-kollegaer😂

  Dette resulterte først å fremst i at oppussingen gikk veldig effektivt og vi holdt mål – men mest av alt ble prosjektet noe vi gjorde sammen og som vi fant glede og mestringsfølelse av. En stor bonus nå er at vi er ferdige, bor sammen i et hus som er akkurat slik vi ønsket og vi nyyyyter sene “hvetebrødsdager” på nytt med god samvittighet🙂

 • Tone L
  Hei

  har god erfaring med og pusse opp sammen:-)Vi har pusset opp to leiligheter og en hytte (Totalrenovering)

  Vi har selvfølgelig vært uenige men ingen skikkelige krangler. Vi har akkurat pusset opp badet da
  bodde vi på hytta fem uker (kortreist hytte) det var en prøvelse, først på jobb så i leilighet og pusse opp så ut på hytta igjen…….. utrolig slitsomt men vi ble ikke uvenner.

 • Julie Storlien
  SÅ gøy med oppussiningsoppdateringer 😀

Comments are closed.