Bergen er helt nydelig om dagen og det er så deilig at man kan gå i sandaler og luftige skjorter helt til midnatt uten å fryse. I går dro jeg som nevnt ut for å møte Cath over middag på Da Stefano i Strandgaten. Lite visste jeg at hun hadde med seg den fineste blomsterbuketten og hjemmelaget bursdagskort! Såå koselig. Der ble vi sittende å mase og fjase over middag og litt rosé, samt planlagte vi bursdagsfeiringen min. Da blir det visst 25-årsdag likevel, gitt!

Shirt: H&M
Sandals: Zara
Jeans: Levis

Da jeg kom hjem hoppet jeg rett til sengs. M og jeg så en episode av Chernobyl – sykt spennende serie! Det ble derimot med én selvom jeg lett kunne sett fem episoder. Denne frøkna hadde nemlig booket seg sin første time på Barrys etter ferien neste morgen. Oh myyy…. Jeg trodde jeg skulle svime av! Nå derimot føles det veldig deilig. Det skal bli godt å komme tilbake til gode treningsrutiner igjen (til tross for at det er siiinnsykt tiltak å komme i gang, hehh).

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Deilige sommerkvelder

 • lisa
  Er det skjorten fra hm trend? Hvilken strl har du?

 • Karen
  Hei🥰 har du sett på sofa til det nye huset? Har du noen gode tips der?
  Klem

  • Hei 😀 Ja, jeg har veldig lyst på denne til huset vårt! Ellers er jeg faktisk veldig fornøyd med den jeg har nå fra Ikea (Söderhamn). Så vi får se hva det blir til <3

 • frida
  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål til deg! Vi driver og titter på ny bil nå og har veldig lyst på Tesla model S. Jeg har lest at du er veldig fornøyd med bilen. Det jeg lurer på er hvilken rekkevidde dere har og årsmodell og om det er noe negative sider ved en slik bil? Vil legge til at vi venter barn vårt første barn nå så den må funke som familiebil også😍

  • Hei Frida 😀 Gratulerer så mye, utrolig koselig! <3 Jeg ELSKER model s - beste bilen jeg har hatt noensinne. Min bestilte jeg i 2017 og det er 65D. Rekkevidden er på rundt 450 km. Denne bilen vil nok være super til familiebil. Bagasjerommet er stoort og i tillegg har man ett ekstra foran <3 Klem

 • Jeanette
  åh,det er SÅ tiltak å komme i gang med trening igjen. Må bare ta det gradvis og ikke være så streng med seg selv. Jeg var supermotivert til å begynne å trene igjen,men ble så klart syk akkurat når jeg skulle begynne. Ekstremt irriterende. Jeg har ikke trent på over 1 år,men har vært flink å ta meg noen powerwalker her og der. Så trening skal uten tvil bli kjempedeilig å komme i gang med igjen kjenner jeg!

  • Jeg veet! Uff så irriterende.. Jeg er helt utslitt etter renovering typ hver dag så det sitter dypt å komme seg avgårde, haha. Men utrolig digg når det er gjort! <3

 • Susanne
  Hvor er den snekkerbuksa fra som du hadde på story? Og hvilken størrelse har du i den? Den så var så fin! 😍

 • Embla
  Hvilken modell er den Lewis buksen din? Såå fin!

 • Seila
  Hvilken app og effekter bruker du på bildene dine på insta?😍

Comments are closed.