Innlegget inneholder annonselenker

Fra kaos av et hus til en strøken leilighet blir det litt ekstra interiør-prat i dag. Håper dere er like glad i det som meg! Rum21 er som dere vet min go-to nettbutikk for interiør. De har ALT og litt til! Ettersom vi har et helt hus å innrede om en liten stund har jeg startet tidlig og planlegge. Renovering er dyrt og derfor holder jeg øynene åpen for salg. Akkurat nå har Rum21 et stort sommersalg (blir fylt på hver uke) og attpåtil har jeg fått en rabattkode som jeg får dele med dere. ‘EIRIN15’ gir 15% rabatt på alt ved ordinære priser!  (utgått). I den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine innredningsfavoritter!

Svart Kubus lysestake: HER
Lignende marmorbord: HER
Magasinholder: HER

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Noe jeg kanskje elsker mest er den fine magasinholderen min! Ikke bare er den lekker å se på, men den minner meg også på og ta et lite avbrekk med litt inspirerende lesestoff i ny og ne når jeg får øye på den. Uheldigvis kom jeg hjem fra reise og så at det ene bildet på veggen hadde falt ned og bøyd den – men men, alt har sin sjarm eller hur? Gloria lampen er også fra Rum21 men det er en stund siden jeg kjøpte den og jeg fant den dessverre ikke i nettbutikken.

Shell skål fra By On: HER
Klong Gloria Lysestake (stor): HER
Klong Gloria Lysestake (liten): HER
Jonathan Adler skål: HER

Gubi stoler: HER
Big O marmorbord: HER
House Doctor speil: HER
Paris karaffel: HER

Rum21 har så mye fint! Og litt ekstra rabatt på noe man ønsker seg er alltid hyggelig. Paris karaffelen kjøpte jeg faktisk i St. Tropez! Minst like lekker som blomstervase spør du meg… I skrivende øyeblikk har jeg tatt en pause fra solen. Vi grillet middagen på balkongen i dag og nå hører jeg snorkelyden fra M som har sluknet der ute. Håper ikke naboene tror det er meg, haha! Jeg får snike meg avgårde – resten av kvelden blir det kvalitetstid med Cath. Klem!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Innredningsfavoritter

 • Kan det ha vært et spøkelse som har revet ned bildet, Eirin 👩‍💼? Boo 👻 Er enig det er en sjarm med at stativet ble bøyd, skiller seg mer ut 😉 Ting som har riss og skader har sjel 🧞‍♀️ Enda jeg liker best når ting ser ut som ny 😎

 • Agathe
  Hei!

  Nydelig 😍 Alt sammen!

  Men hvor er teppet fra?

 • Amalie
  Jeg vil bare takke deg for at du ga beskjed om at du tok deg ferie, slik at vi slipper å bli skuffet stort sett hver gang vi klikker oss inn. Du kom også tilbake med nytt innlegg på tidspunktet som var avtalt. Det er hensynsfullt og profesjonelt, i motsetning til hva iallfall jeg føler om endel andre bloggere. Det er så velfortjent at du har tatt deg ferie. Nå gleder jeg meg veldig til å følge oppussingen deres denne sensommeren og høsten.

 • Ingrid
  Ser ikke de to siste innleggene dine på Bloglovin!

 • Vilde
  Rabattkoden virker ikke.. Er det mulig å fikse dette?

 • Hilde
  Rabattkoden funker ikke når jeg legger inn bestilling på string furniture, er ikke koden gyldig på alle merker?

 • Irene
  Hei på deg! Flotte bilder av en flott jente. Så til spørsmålet hvor er det ..strå.. kommoden fra ?

 • Linn
  Får ikke koden til å fungere dessverre.

 • Kaiak
  Koden virker ikke, har prøvd i flere dager. Burde vel stå hvor lenge den gjelder.

 • Solveig
  Rabattkoden virker ikke. Virket samme dag, men ville vente noen dager med å bestille. Kunne ikke se noe utløpsdato. Håper den blir aktiv igjen i noen dager. Elsker interiør stilen din😊

Comments are closed.