Hei mandag og god morgen fine! Det er så hyggelig å lese at dere har lyst til og se mer av renoveringen. Det skal bli! Jeg synes det er morsomt å dele selv. Renovering av et gammelt hus med sjel og historie fra 1890 byr på mye ekstraarbeid og spennende funn. Vi tilbringer timer i huset hver eneste dag og det er alltid noe nytt som overrasker oss. Vegger er lagt rett på vegger (i opp til tre lag..) tak er lagt over gammelt tak, lister er listet utenpå lister.. Vi ribber huset ned til skallet for og så bygge det opp igjen ordentlig. Nye rør, elektrisk, isolering, varme ++. Ekstremt mye jobb, men det blir så verdt det til slutt!

Kjøkkenet solgte vi på Finn og veggen dere ser her (med dør) skal rives helt. Det nye kjøkkenet skal vi flytte til veggen på venstre side istedenfor, også blir det øy i midten. Da blir resultatet mye mer åpent og luftig! Gulvet skal også byttes ut og varmekabler skal legges. I denne etasjen blir det fiskebensparkett.

På kjøkkenet skal vi også sette inn et ekstra vindu, samt takvinduer ved trappen for mest mulig naturlig lys. Vi har revet ferdig øvre etasje, hovedetasje og smått begynt på første. I dag kom endelig container slik at vi får ryddet opp! Så fort jeg har rundet av her skal jeg kjøre inn å ta i et tak jeg også.

Dagene er ikke mye glamorøse og vi ser ut som dette typ hver eneste dag. Svarte og støvete med middag på gulvet, haha!

Nå gleder jeg meg mest til alt er ryddet opp og rensket for rot. Da kan vi begynne å bygge huset opp igjen og det er jo det som er gøy. Når det begynner å ta form, rett og slett! Jeg tipper det vil være mye mer inspirerende for dere også kontra dette kaoset her, haha. Vi har kjøpt oss et livsprosjekt og for meg som sjelden har ro i kroppen når det kommer til hjem og interiør er det helt fantastisk. Neste sommer skal vi renovere fasade og uteområde – det gleder jeg meg også til! At jeg er sammen med tidenes handyman som kan typ alt og er like giret som meg til enhver tid er også helt nydelig. Det kommer godt med!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Status: renovering

 • S
  Dette er så gøy å følge med på! Masse lykke til! 😀

 • Rebekka
  Herlig! Fortsett med innlegg som dette. Skal i gang med renovering selv fra november av, så dette er helt perfekt! 🙂

 • Elise
  Liker at t-skjorta hans matcher isolasjonen 😂🙌🏻

 • Det blir det fineste huset i Bergen, Eirin 👷‍♀️🏡☀️

 • Sigrid
  Så gøy å se!! Kan eg spørre hvilket gulv dere har bestilt? ELSKER fiskebeinsparkett!!

 • Silje
  SÅ tøffe dere er. Herrelig!!
  Gleder meg til å følge med, fortsett med dette 😀

 • Åååh, så moro det er å følge med på renoverings prosessen deres! 🙂 Vi totalrenoverte selv en leilighet for 4 år siden og det er det beste valget vi noengang har tatt, da du får muligheten til å skape drømmehjemmet akkurat slik du ønsker det! På et senere tidspunkt har vi ønske om å få et hus og vi har da landet på at vi ønsker renoveringsobjekt da også.. Gleder meg til å følge dere på veien! 😀

Comments are closed.