.. VACAY DID ME GOOD! To uker ferie er over og det føles som en liten evighet siden sist vi snakket. Jeg logget meg inn her i dag med ett øye lukket og en liten frykt for hva som ventet meg, men det hadde jeg jo virkelig ingen grunn til. Det var ikke annet enn gode ord fra dere og DA kjente jeg – fy søren, det er godt å være tilbake til en så fin gjeng som ønsker meg alt godt! Disse to ukene har virkelig fått meg til å innse hvor glad jeg faktisk er i bloggen. Mitt lille univers! Men ferie? Arh, det trengte jeg sårt. Føler meg som et nytt menneske! Så fortell meg, hvordan har dere hatt det? Vi må catche opp!

Så, hva har egentlig skjedd siden sist? MYE! Vi har flyttet ut av leiligheten i Marbella, kjørt hele veien hjem til Bergen med en fullstappet bil og svett hund, jeg har fylt 25 år (!) og renoveringen er i gang til den store gullmedaljen. Jeg har hatt lange kosekvelder på balkongen med reker og vin, ristet dansefoten med gode venninner til langt over midnatt, hengt uendelig mye med de fine naboene mine, spist min egen kroppsvekt med god samvittighet, sovet lenge hver eneste dag, lest ut en bok i solstolen, rundet flere serier (dere MÅ se quicksand).. Rett og slett bare hatt det skikkelig fint og hentet masse ny energi!

Suit: Zara
Heels: Mango


.. Ja! Og så har jeg kjøpt meg ny dress. Disse bildene er fra gårsdagens festligheter og bursdagsfeiring av en god venninne. Det var så hyggelig! Jeg holdt meg derimot til den ene velkomstdrinken da jeg ville våkne opp å føle meg fit for fight til og hoppe tilbake i jobb. Gjett om jeg var sjeleglad for det da jeg sperret opp øynene i morges! Fortell meg, hva vil dere lese mer om fremover? Kom med ønsker – jeg sitter klar med notatboken. Nyt søndagen girlfriends!

Previous Post
Next Post

38 thoughts on “I’m back and it feels gooood

 • M
  Velkommen tilbake, fine deg! Renovering og interiør ✨

 • Susanne casandra solås
  Vill ha mer antrekk å åssen du setter sammen antrekk 🙂

 • Silje Camilla
  Så smashing! Velkommen tilbake 😍

 • Malene
  Renovering og interiør 😍 godt å ha deg tilbake igjen 😊😊

 • Elise
  Guuuud du er så vakker!😍Den dressen kledde du ekstremt godt! Gleder meg til mer blogging igjen, leser gjerne om hverdagsting, små tips og triks i hverdagen, renoveringen, interiør, mat og drikke du elsker og fashion! Velkommen tilbake etter en nydelig ferie!🤩👏🏻

 • S
  Fine deg! Gjerne mer hverdag og interiør 👌🏼😍

 • Sunniva
  Sminke og hudpleietips, videoblogger 😍

 • Rebekka
  Antrekk, hverdag, renovering bit for bit – alt! Gulv, fliser, kjøkken, møbler, servise, bestikk, puter, pynt – ja, alt! 🙂 Elsker stilen din, så gleder meg vilt til å følge deg og husdrømmen! :*

 • Giiirl! så godt å ha deg tilbake! <3

 • Julie
  Du mååå ta oss med på renoveringen🌸🌸

 • Irene
  Så flott du er 😊Vil gjerne høre mer om dine hud/hår produkter, og ditt kosthold. 😊

 • Malin
  Interiør og hverdag 💕

 • Stine
  Åå fine💗Så godt å ha deg tilbake!!
  Vil gjerne se fine antrekk for høsten, sminkevideo, renovering og interiør🙏🏼
  Alle dine innlegg inspirerer, så gleder meg virkelig til å følge deg videre💘

 • V
  Kjekt at du er tilbake! Håper du tar oss med enda mer inn i renoveringen og interiør, i tillegg til hverdagsinnlegg💛

 • Jeanette
  quicksand er SÅ bra! Elsket den serien! Har du sett Dirty John? Den er på Netflix og er utrolig spennende!nBasert på en virkelig historie

 • Iselin
  Ønsker meg innlegg om høstmote, hudpleie, oppussing, før og etter bilder, masse outfits ☺️

 • Eline L.
  Velkommen tilbake! 😊 Så godt at du har hatt en fin ferie, veldig fortjent!
  Vil gjerne lese om renoveringen deres, prosessen er mest interessant. Og tanker underveis med valg dere gjør, frustrasjon, gleder…
  Og som en annen leser skrev, gjerne en Bergens guide på vinterhalvåret! Inkludert gode tips for de som er på budsjett og ønsker å oppleve gledene av den vakre byen.
  Gode sommerklemmer til deg ☀

 • Guro
  Hører gjerne mer om sminke/hudpleie/kroppspleie og kosthold 🙂
  Håper sommeren har vært fiixiin 🙂

 • Lena
  Vil gjerne se litt flere videoer? Vlog, sminkevideo, q&a på video osv.. Velkommen tilbake!

 • Susanne Tjernes
  Fine deg💕 Gleder meg til å kunne klikke meg inn her igjen fremover. Gjerne renovering, samt innkjøp/antrekk. Og beautyhacks, du stråler alltid😊

 • Tilde
  Gleder meg til å se hvordan huset kommer til å bli og godt å ha deg tilbake!

 • Signe
  Renovering, renovering og atter renovering! 😄

 • Susanne
  Renovering! Gjerne både her og på instastory, er så gøy å følge med! Jeg og kjæresten har kjøpt en hel tomannsbolig og der skal det meste gjøres, og vi tar over i august. Henter SÅ mye inspirasjon hos deg, så vil gjerne følge dere. Gjerne alt fra hvor du kjøper dusjarmatur til hvilke fliser dere skal gå for 😀 Antrekk og hudpleie og interiør generelt er også gøy:) Klem!

 • Andrine
  Velkommen tilbake, fine❣️ Så gøy å lese at du har hatt en fin feire 🥰 Gleder meg til å høre mer om renovering, interiør og alt det spennende som skal skje 😍

 • Maren
  Så fin du er 😍 Elsker stilen din! Blir alltid så inspirert. Vil gjerne lese om hverdag, antrekksbilder og interiør. Klem💕

 • Marte
  Endelig tilbake!

  Jeg vil høre om renoveringen, inspo, men mest av alt litt personlig! Favorittinnleggene mine fra deg er de personlige! Typ: gullkorn, noe morsomt du har gjort, noe klønete du har gjort, tanker om livet. Du er så flink til å skrive!

 • Maren
  Yey for at du er tilbake🙌🏻🤗Savna deg❤️❤️
  Jeg eeelsker outfitene dine(budsjettvennlig er gøyeste)☺️🙌🏻
  Også hudpleie & hår.
  Hva med en vlig fra når du er hos frisøren?(mamman din)
  Hva hun bruker av vannstoff til blekinga osv?

  Leter og leter etter skoene fra mango..Men finner de ikke🤔🤔
  Har du en link?

  • Skjønning!! <3 Det er hyggelig å høre 🙂 Takk for innspill!! Skoene kjøpte jeg i Marbella på Mango så har dessverre ikke link 🙁

 • Ida
  Vell fortjent ferie på deg! Gleder meg til å få boken i hendene mine…. Når kommer boken nå igjen? 😊

  Vil gjerne lese om interiør, mote og sminke!
  Ha en fin dag, skjønne deg! 😍

 • Lena
  Vil gjerne ser med at hvordan du organiserer, boktips, hvordan du organiserer på mobilen, favoritt apper og redigering av bilder

 • Astrid
  Så fantastisk å sjå ein bloggar som tar skikkeleg ferie 🙂 Det er deg så vel unt, og er sikkert hundre gongar betre enn å måtte produsere innlegg som lesarane merkar er skrive med lite energi og dårleg samvit. Håpar fleire følger ditt eksempel! Velkommen tilbake, du har vore sakna 🙂

 • LM
  Godt å ha deg tilbake igjen!
  Er utrolig gøy å følge med på renoveringen. Så bare fortsett med updates der.
  Ellers hadde det også vært koselig å få en skikkelig house tour av huset ditt før du flytter ut. Bare for å kunne mimre tilbake og kunne hente inspirasjon.
  Har lest bloggen din i mange år nå, og vært med på reisen av byggingen, innredningen og endringene i det huset du bor i nå. Så kommer nok til å savne huset like mye som deg, hahaha! 😂
  Klem fra en long time leser💕

 • Renate
  Omg den dressen😍

 • Marte
  Du kan lage innlegg der du styler de samme plaggene på forskjellige måter. Føler jeg trenger litt inspirasjon der😅😀 har egentlig tatt det med ro og nytt finværet og fri i det siste. Trenger ikke alltid gjøre mye.😀

 • Siri
  Hei! Godt at du er tilbake fra ferie 😍 kan du ikke lage et innlegg med tips og triks til redigering av bilder? Du redigerer bildene dine sååå fint!

Comments are closed.