fbpx

Jeg klapper sammen dataen for to uker! Som mange føler jeg et behov for en ordentlig sommerferie hvor jeg kan sortere tanker, hente energi og rydde opp mentalt. Da tårene presset på under frokosten i dag skjønte jeg at må jeg faktisk ta meg en liten ferie. Jeg har hatt fryktelig dårlig samvittighet for bloggen og dere den siste tiden da det er enormt mye som skjer bak kulissene. Alt fra noe veldig stort som skal lanseres etter mange år med arbeid, til flytting ut av leiligheten her i Marbella, biltur hjem til Norge, renovering av huset og ikke minst klargjøring av salg for min nåværende leilighet som skal ut i august. Derfor har jeg bestemt meg for å lade batteriene de neste to ukene slik at jeg kan komme sterkere tilbake med gode rutiner her inne. Da slipper dere også å klikke dere inn og bli skuffet! Ikke minst slipper M og jeg å kverke hverandre på den lange bilturen hjem fordi jeg trenger wifi-signal i passasjersetet! Haha.. Håper dere nyter sommeren til det fulle. Jeg gleder meg allerede til å klikke meg inn igjen her om to uker med nytt giv og inspirasjon. God klem ♥

10 Responses to I’m going on a . .

  1. God ferie 🙂 alle trenger en pause 🙂 vi faste leserene er her når du kommer tilbake 🙂

  2. Håper du får to nydelige uker med lading av batteriene – det trenger vi alle en gang i blant. Masse lykke til med alt som skjer fremover også. Lytt til kroppen og hodet – og kos deg så mye du kan underveis <3 STOR klem

Leave a reply

Follow @ Instagram