Jeg klapper sammen dataen for to uker! Som mange føler jeg et behov for en ordentlig sommerferie hvor jeg kan sortere tanker, hente energi og rydde opp mentalt. Da tårene presset på under frokosten i dag skjønte jeg at må jeg faktisk ta meg en liten ferie. Jeg har hatt fryktelig dårlig samvittighet for bloggen og dere den siste tiden da det er enormt mye som skjer bak kulissene. Alt fra noe veldig stort som skal lanseres etter mange år med arbeid, til flytting ut av leiligheten her i Marbella, biltur hjem til Norge, renovering av huset og ikke minst klargjøring av salg for min nåværende leilighet som skal ut i august. Derfor har jeg bestemt meg for å lade batteriene de neste to ukene slik at jeg kan komme sterkere tilbake med gode rutiner her inne. Da slipper dere også å klikke dere inn og bli skuffet! Ikke minst slipper M og jeg å kverke hverandre på den lange bilturen hjem fordi jeg trenger wifi-signal i passasjersetet! Haha.. Håper dere nyter sommeren til det fulle. Jeg gleder meg allerede til å klikke meg inn igjen her om to uker med nytt giv og inspirasjon. God klem ♥

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “I’m going on a . .

 • Julie

  Unner deg virkelig ferie Eirin❤️
  Kos deg masse disse to ukene!
  Klem❤️

 • Susanne casandra solås

  God ferie 🙂 alle trenger en pause 🙂 vi faste leserene er her når du kommer tilbake 🙂

 • Håper du får to nydelige uker med lading av batteriene – det trenger vi alle en gang i blant. Masse lykke til med alt som skjer fremover også. Lytt til kroppen og hodet – og kos deg så mye du kan underveis <3 STOR klem

 • Karoline

  God ferie 😘 Velfortjent!!
  Gleder meg allerede til å følge med utover høsten! 🥰

 • V

  God sommerferie, gleder meg til du er tilbake! Når lanseres den store nyheten?😻

 • Birgitte

  Kun velfortjent 😊 Nyd det! 😍

 • Julie

  God sommer fineste ❤️ dette fortjener du 🌼

 • 😭😭😭♥️ Dere er så snille

 • Evin

  Håper du får to nydelige uker! Ferien er veeelfortjent ❤️

 • Bell

  Goooooood ferie!!!!! Kos deg så mye som du kan 💋

 • Anya

  God ferie og god sommer! Og lykke til med alle spennende og gøyale prosjekter 🥳🤩

 • Madelen

  Så velfortjent❤️ God ferie Eirin! Gleder meg til å følge deg når du er tilbake igjen😁🙏 Er i Bergen på en litt uventet «ferie» nå. SOM jeg misunner dere som bor her! For en nyyydelig by😍✨

 • Andrine

  Så velfortjent ❣️ Vi alle trenger en ferie i blant der vi kan koble av og hente ny energi og inspirasjon 🥰 Håper du får to nydelige uker 🥰 Lykke til med alle prosjekter ❣️ Gleder meg allerede til å følge deg videre når du er tilbake 😍

 • Kos deg masse med ferie. Er viktig og koble av når det skjer en god del så man kan ha fokuset riktig sted.

 • Jenni

  God ferie og lykke til med små og store prosjekter både jobbmessig og privat. God velfortjent ferie😃

 • Thea

  God ferie!! Senk skuldrene og bare slapp av! Gleder meg til å følge med på alt det spennende som skal skje til høsten <3

 • Kjersti

  Unner deg ferie nå, du gjør en helt fantastisk jobb! Kos deg MASSE! <3

 • Sarah

  Nyt ferien din med god samvittighet ☀️

 • Nadia

  En riktig god ferie til deg Eirik! Det er velfortjent ♥️♥️♥️

  • Nadia

   Eirin, ikke Eirik! 🙈 skal ikke være så lett med autocorrect

 • Ta deg en velfortjent ferie og nyyyt i lange drag! <3 Husk, du er det viktigste i ditt liv! <3
  Stor bamseklem fra Silje Alice! <3 <3 <3

  https://siljealice.com

 • Torunn

  God ferie søta! Det fortjener du<3

 • Silje

  Dersom jeg trenger en dose inspirasjon er alltid bloggen eller instagrammen din en av sidene jeg går ril, og det har det vært den siste tiden også. Og jeg har fremdeles funnet masse inspirasjon – det vil jeg at du skal vite. Men alle trenger noen uker nå og da, og jeg synes ikke du skal ha det minste dårlig samvittighet uansett hvor lang ferie du tar deg – to uker er jo ingenting!! Vi heier på deg uansett, og ønsker deg velkommen tilbake uansett når det skulle være <3<3

 • Amanda

  God ferie!

  Kan du lage en Bergens guid?! 😀 Hva bør man gjøre i Bergen (på vinteren ;). Og hvor man bør spise f.eks. ?! 😀

 • Marianne

  Veldig fortjent! Goood ferie 😀 Så gleder jeg meg til å klikke meg inn igjen her om noen uker 😀

  Marianne

 • Eline L.

  God ferie, og nyt dagene! Jeg håper du tar deg helt fri ifra alt litt også, det trenger vi alle ❤
  Jeg respekterer deg som blogger fordi du har fri 1 fast dag i uken, og nå 2 uker bloggferie (og sier ifra på forhånd i motsetning til ca alle andre). Du mister ikke følgere ved å gjøre dette, i hvert fall ikke oss som elsker bloggen din, og deg! ❤
  God sommer skjønne ☀🌴

 • Marte

  Det er klart du må ha ferie du også 😘😚

 • Line

  Dette ble jeg glad av å lese! Du skulle hatt fem ukers ferie som alle andre. Sunt og fornuftig av deg å ta helt fri i stedet for å gjøre det halvveis. Håper du får lade batteriene, gleder meg til du kommer tilbake <3

 • frida

  Hei Eirin! Jeg har et spørsmål til deg! Vi driver og titter på ny bil nå og har veldig lyst på Tesla model S. Jeg har lest at du er veldig fornøyd med bilen. Det jeg lurer på er hvilken rekkevidde dere har og årsmodell og om det er noe negative sider ved en slik bil? Vil legge til at vi venter barn vårt første barn nå så den må funke som familiebil også😍

 • Tycker verkligen att du gör HELT RÄTT i att “stänga ner” här ett par veckor på sommaren. Är övertygad om att det gör gott för dig. Njut av sommaren, fina du! <3

Comments are closed.

Translate