Shirt: his
T-shirt: his
.. Smell:
his ♥

 

Dagens hotte tips! Når Magnus er bortreist på jobb sniker jeg alltid litt ekstra i klesskapet. Hvis du ikke aner hva du skal ha på deg en dag kan du fint ta en rask titt innom kjærestens klesskap (eller bror, pappa, herreavdelingen på fretex o.l.) Her finner man de fineste baseplaggene! Jeg låner ofte både t-skjorter, skjorter og blazere fra Magnus og elsker å kombinere de maskuline snittene og den oversized fasongen til et par Levi’s og hæler. Da føler jeg meg fin!

3 uker fra hverandre er plutselig ikke så hardt når jeg lukter han hele tiden! Kliss** Og dessuten er t-skjortene de beste å sove i. Det gjør jeg nesten alltid! Dette blir kveldens antrekk med noen hæler jeg fant på Mango. Jeg skal ut å spise med en venninne som tilfeldigvis er på ferie i Marbella! Såå kos.

11 Responses to Boyfriend’s closet

  1. Eeenig! Jeg kjøper faktisk mine hvite T-skjorter på herreavdelingen på H&M, de er de beste! Det er helt genialt å låne kjærestens klær og kombinere det med noen fine feminine plagg fra en selv – en vinner!<3
    Du var forresten helt fantastisk fin på håret på disse bildene! 😀 <3

    https://siljealice.com

  2. ÅÅh, så fin! jeg sover også alltid i t-skjortene til kjæresten :’D de er så gode og myke, haha.

  3. Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan din arbeidsdag ser ut og hva du tjener på. Tre ganger i uka så poster du et kort og forglemmelig innlegg som det her mens vi vet du er i Marbella alene og skjønner ikke helt hva timene og dagene dine går på. Har du en jobb ved siden av bloggen eller skjer det mye i kulissene?

Follow @ Instagram