Shirt: his
T-shirt: his
.. Smell:
his ♥

 

Dagens hotte tips! Når Magnus er bortreist på jobb sniker jeg alltid litt ekstra i klesskapet. Hvis du ikke aner hva du skal ha på deg en dag kan du fint ta en rask titt innom kjærestens klesskap (eller bror, pappa, herreavdelingen på fretex o.l.) Her finner man de fineste baseplaggene! Jeg låner ofte både t-skjorter, skjorter og blazere fra Magnus og elsker å kombinere de maskuline snittene og den oversized fasongen til et par Levi’s og hæler. Da føler jeg meg fin!

3 uker fra hverandre er plutselig ikke så hardt når jeg lukter han hele tiden! Kliss** Og dessuten er t-skjortene de beste å sove i. Det gjør jeg nesten alltid! Dette blir kveldens antrekk med noen hæler jeg fant på Mango. Jeg skal ut å spise med en venninne som tilfeldigvis er på ferie i Marbella! Såå kos.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Boyfriend’s closet

Comments are closed.