«Kan ikke du dele dine favoritt-apper?»

Praktiske å ha i hverdagen:

· Week Cal appen bruker jeg hver eneste dag som agenda. Her plotter jeg inn alt jeg må huske på av avtaler, deadlines og diverse.

· Calm appen er min ‘sweet escape’ i hverdagen og verdt hver eneste krone. Denne fungerer som meditasjons, puste og livs-coach! Dessuten er det mange fine sleep stories som er skikkelig behagelig å høre på om kvelden, samt musikk som er deilig å plugge i ørene når man for eksempel går på tur eller trenger å senke skuldrene.

· Sleep Cycle bruker jeg som tidligere nevnt hver dag som vekkerklokke. Den vekker deg når du er i lettere søvnsyklus, og tracker søvnmønseret ditt. For meg som er litt geek på apper og duppedingser er denne veldig moro!

· Pinterest appen titter jeg alltid innom når jeg har litt tid til overs. Hver gang jeg lukker appen føler jeg meg superinspirert når det kommer til alt innen mote, interiør, quotes og livet generelt. Love it!

Bilder og redigering:

· WordSwag – for å legge tekst på bildene dine
· Tezza – såå mange fine filtre
· Lightroom – appen jeg bruker mest når jeg redigerer
· InShot – perfekt til bilder, men jeg bruker den mest til å redigere filmsnutter!

Kjekt å ha:

· Planoly appen bruker jeg hver dag til å planlegge feeden min på Instagram. Dessuten kan jeg planlegge publisering av innhold! Helt genialt.

· Vivino er en helt fantastisk app å ha når du skal kjøpe vin og ønsker tips. Her kan du søke på alt fra for eksempel ‘beste rosé under 100-lappen’ til hvilken vin som er anbefalt til alt fra fisk, vegetarmat, kjøtt, pasta, oster ++. Hvis du vil imponere middagsgjestene med en god vin bør du laste ned denne!

· Photo Roulette er for moro skyld, og slår godt an på vorspiel eller jentekvelder. Alle som vil delta kobler seg opp, så tikker det inn bilder fra kamerarullen til alle som er med. Her er det om å gjøre og gjette raskest hvem som eier bildene! Man blir faktisk skikkelig revet med og det blir mye latter, haha.

· SignEasy gjør det mulig for deg å signere dokumenter, kontrakter ++ rett fra mobilen. Veldig grei å ha synes jeg!

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “12 apper jeg elsker

 • Susanne casandra solås
  Så gøøy 🙂 kan du dele de beste trening skoene ? Som det går Ann å kjøpe på norske nettsider 🙂

 • Vilde
  Ser du nevner SignEasy. Tenkte bare å si at det også går an å gjøre det samme rett fra notater-appen som følger med mobilen også. Man trykker bare på «+» nederst og da får du opp meny. Høres ut som mye det samme, så vet du det i tilfelle du heller vil prøvde det! (Jeg har ikke prøvd akkurat den appen du nevner selv.)

  • Åh, Magnus tipset meg om det nå nylig! Det er helt genialt, man kan scanne og alt mulig der 🙂 Er bare en vane med SignEasy! <3

 • Lene
  Kan du lage et innlegg på hvordan du redigerer bilder? 🙂

 • Irene
  Hvilken effekt/prestes bruker du på bilder i lightroom? 😉

  • Bruker lys og fargeredigeringen samt mine egne presets som jeg har lagret med tidene :* Klem

   • Irene
    Okei, du har så veldig fine bilder😍 Kunne du laget ett innlegg på bloggen om hvordan man lager prestes i lightroom?😊
    Klem tilbake❤️

 • E
  Hei Eirin! Det er ikke ofte jeg kommenterer, men det er en fryd å klikke seg inn her, det bugner av inspirasjon <3 Siden du mest sannsynlig er i renoveringsmodus, har du tips til møbler som både du og typen liker? Vi skal flytte i ny leilighet, men blir aldri enig om tv-benk, vitrineskap osv. Jeg liker mye av det samme som deg (stilfullt med gulldetaljer), men mannen er ikke helt der, haha. Hadde satt stor pris på tips i form av butikkforslag, modeller osv. Klem <3

  • Hei fine du. Gratulerer så mye med ny leilighet, SÅ stas!! <3 Jeg kan godt lage et innlegg med 'vår ønskeliste' til interiør om det er ønskelig? Jeg har sett meg ut en del ting jeg kunne tenkt meg i huset, hehee 😀 Klem!

 • Tusen takk for tips fine deg! <3 skal sjekke de ut! Håper du har hatt en fin dag, stor klem <3

 • Maren
  Jeg spør igjen jeg🙈tihi
  Hvilke produkter fra elixir bruker du??🙏🏻
  Har kjøpt meg nicatil 4% ,Men hvilke rens bruker du?
  Og dagkrem? Natt?
  Og ser det er forskjellige solkremer?
  Hat du den vanlige?eller antiage?
  Klemklem❤️🦋

  • Hei Maren 😀 Se gjerne dette innlegget jeg nettopp delte med hele hudpleierutinen min! Der får du svar på alt du spør om <3 Ha en nydelig dag!! Klem

 • Maren
  Takk❤️❤️Nå fikk jeg lest det innlegget👌👌🙌🏻☺️ Men da renser du ikke med nicatil rens på morgen??kun kveld??

 • Maren
  Nå ble det mye spr fra meg her🙈🤪🤪 Men hvor er paljettoppen du har på deg på instabilde i dag❤️🦋🦋

  Så får du nyte dagen vidre i comfy digge klær✨Tihi💞

 • Turid-Helen Marthinsen
  Heisann! Lurte på den sove appen? Koster den noe?
  Og hvordan registrerer den din sovn om mobilen ligger på nattbordet? Er det en lett app?

  • Hei! Appen er veldig enkel 🙂 Man kan oppgradere den ved å betale, men jeg bruker gratisversjonen – trenger ikke noe mer enn det synes jeg! Jeg vet ikke hvordan teknologien fungerer, men den viser deg hvordan du skal legge den for at den skal fungere optimalt osv! Klem

 • Helene
  Hei fine! Kan jeg spør hvor ringen din er fra?

 • Åh, her var det mange gode tips – jeg må sette meg på mobilen med en gang! 😀 Takk for tips! :* <3

  https://siljealice.com

 • Nina
  Hva heter det kortet du tipset om på Instagram?
  Hvor man kunne overføre penger til kortet og betale «for å slippe gebyr».

Comments are closed.