.. Yes, of course! Jeg føler egentlig ikke at hudpleierutinen min har forandret seg så veldig den siste tiden da jeg holder favorittene mine tett til brystet. Jeg har testet og prøvd alt mulig gjennom årene (and I love it!) og derfor er jeg bombesikker på produktene mine. Mine favorittmerker er Elixir, Clarins og Ole Henriksen. Elixir er ganske stiv i pris, men jeg synes produktene er verdt hver eneste krone. Clarins og Ole Henriksen derimot er rimeligere men likevel helt fantastiske..! Jeg kombinerer favorittene mine fra de forskjellige merkene i hudpleierutinen min. Den er rett og slett skreddersydd til min hud!

D A G R U T I N E N

Steg 1: På morgenen påfører jeg toner på bomullspads og går over ansikt + hals. Både denne og denne fra Clarins er favorittene mine! Dette for å friske opp, stimulere og tilføre fuktighet til huden etter natten. Dessuten fjerner toneren kremene jeg påførte før jeg hoppet til køys slik at jeg får en ren base..!

Steg 2: Her påfører jeg Niactil 4% fra Elixir. Denne kan man påføre under dagkrem men også alene. Istedenfor å ramse opp hvorfor jeg sverger til Niactil kan du lese alt om produktet her. Jeg kjøper alle Elixir produktene mine i nettbutikken til Koch parfymeri og hudpleieklinikk.

Steg 3: Øyekrem er så viktig..! Jeg sverger til denne fra Ole Henriksen. Ikke bare strammer den opp, fukter og jevner ut fine linjer, men den er også fargekorrigerende og lysner opp øyepartiet. Rett og slett helt amazing!

Steg 4: Beskyttende dagkrem med solfaktor 22 fra Elixir. Denne har en fantastisk konsistens og tilfører masse fukt! Skal jeg noe på kvelden derimot bruker jeg Magic Cream fra Charlotte Tilbury som ikke inneholder solfaktor, men som er en fantastisk, fuktighetsgivende base før makeup.

N A T T R U T I N E N

Steg 1: Om kvelden renser jeg bort makeup og urenheter med Elixir Niactil Cleanser. Denne er ekstremt effektiv uten å tørke ut huden.

Steg 2: Jeg går alltid over huden med toner etter at jeg har renset. Det fungerer etter min erfaring som en ekstra rens da det fjerner siste rester av alt som ikke skal være på huden over natten. Toneren roer også ned huden, frisker opp, balanserer og tilfører fuktighet. Et viktig steg man ikke bør droppe!

Steg 3: Elixir Acticlear er en medisinsk nattbehandling for huden. Jeg elsker denne fordi den holder huden i sjakk når det kommer til urenheter og ujevn pigmentering. Den gir også lett peeling-effekt på hudoverflaten, samtidig som den stimulerer hudens kollagen- og elastinproduksjon. Gamechanger!

Steg 4: Øyekrem. Jeg er veldig glad i Kiehl’s sin øyekrem (Creamy Eye med avocado) om natten, men bruker gjerne Ole Henriksen sin også. Varierer litt!

Ansiktsmaske: Jeg har sagt det før og sier det igjen – Clarins Extra Firming Mask er den beste ansiktsmasken jeg noensinne har testet. Den gjør rett og slett underverker for huden og man får synlig effekt med en eneste gang. Jeg foretrekker å smøre denne på om morgenen etter dusjen som en deilig start på dagen, og lar den virke 10 minutter mens jeg smører meg inn med bodylotion (da sverger jeg forøvrig til denne).. Håper dere likte innlegget, fine✨

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “My skincare routine

 • Maria
  Synes du det er stor forskjell på øyekremene fra Kiehl’s og Ole Henriksen? Jeg sverger selv til førstnevnte etter at du tipset om det for leeenge siden <3 Men alltid gøy med forandring (om det er verdt det, haha)!

  • Den eneste forskjellen i mine øyne er at den fra Ole Henriksen har pigmenter i seg som lyser opp øyepartiet (nesten som makeup). Føler jeg ser litt freshere ut! Ellers føler jeg at de er like gode 😍

 • Heidi
  Hei! Hvor får du tak i produktene fra Charlotte Tilbury? Har hørt så mye positivt om de, men har ikke lyktes å finne merket i norske butikker enda!

 • Beate
  Hvor ofte bruker du ansiktsmasken? 🙂

 • Marte Hagen Wiik
  Hei <3 Når kommer hvordan du holder deg så organisert- innlegget? 🙂

  Stor klem fra snøværet i Oslo

 • Kari
  Hei! 🙂

  Jeg bruker også de samme øyekremene som deg. Ole Henriksen på dagtid (elsker hvordan den lysner opp) og Kiehls til natten. Brukt de i åresvis og er in love. Er også helt enig med deg angående Clarins sin ansiktsmaske, men jeg bruker å sove med den ett par netter i uken 🙂 Nåå snakker jeg meg bort, lurte egentlig på om du har prøvd hudpleie fra Zo skin? 🙂

  • Vilde
   Elsker Zo Skin! ❤️

  • Haha, jeg synes bare det er koselig at det er flere som har en indre skincare-junkie 😍 Jeg har aldri prøvd Zo skin faktisk, men har hørt mye bra om det!! Klem

 • Kristina
  Hei. Bruker du ikke Ole Henriksen spotless toner lenger? Den du hadde et instainnlegg om. Bruker den selv og liker den godt

 • Kristin
  Hei! Jeg bruker også produkter fra Elixir og Ole Henriksen! Elsker Niactilkremen og Ole Henriksen sin øyekrem! Sverger til disse. Som nattkrem bruker jeg Elixir Smoothing Cream – vil du si at Acticlear-kremen er bedre?
  Har også prøvd Clarins sin ansiktsmaske etter at du anbefalte den – og jeg elsker den!
  Ser forresten på tonerene du har linket at den ene heter «Cleanser» og den andre «Lotion». Er det toner begge deler, og har begge flytende formula som vanlige tonere?
  Ha en fin torsdag og god helg når den kommer <3

  • Hei Kristin! Jeg elsker smoothing cream også og bruker denne masse. Eneste som avgjør når jeg bruker smoothing VS acticlear er hvordan huden min er. Har jeg en periode med litt uren hud bruker jeg acticlear for å dempe det – da er den suveren 🙂

   Den oransje omtales som ‘express toner’ og fjerner i tillegg sminke. Den andre gjør ikke og er kun en ren toner! Stoor klem <3

   • Kristin
    Hei igjen og takk for tips! Jeg liker veldig godt ideen om og kun påføre toner om morningen for å rense huden, og slippe å rense med ansiktsrens osv. Dette skal jeg helt klart starte med! Av de to tonerene du har skrevet om (den gule og den orange) – hvilken vil du anbefale til bruk på morgen? Bruker selv Ole Henriksen sin spotless toner på kveldstid . Stoor klem <3

    • Hei Kristin! Bare koselig å høre at det faller i smak 😊💕 Personlig foretrekker jeg den gule på morgenen (altså ikke den oransje exspress-toneren som er ment for å fjerne full makeup i tillegg). Den gule har vært en favoritt i mange, mange år ✨ Klem tilbake!

 • Åh, yummy – her var det mange herlige tips! 😀 Jeg er en skincare junkie selv og eeelsker å få nye anbefalinger og tips! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • SÅ fint innlegg <3 <3 <3

 • Nå er det lenge siden jeg har kommentert her, men jeg leser bloggen din hver dag og elsker hverdagsinspirasjonen du gir – hele tiden! 🤩
  Plukker definitivt opp noen tips her, har så lyst til å prøve OH øyekremen blant annet! Så deilig med litt sånn inspirasjon!
  Ser ut som du nyter livet i Marbella, du stråler ihvertfall😍
  Stor klem ❤️

 • Eline
  Heisann! Et lite spørsmål! Jeg bruker Niactil selv og har gjort det i maange år. Og lurte bare på om du bruker den på dagtid også når det er sol ute? Har aldri helt skjønt om det går bra selvom jeg bruker faktor over.. Er jo litt syre i den. Takk for svar:)

  • Hei Eline! Jeg vet man ikke skal bruke den i solen, men jeg bruker den likevel på dagtid under makeup. Har ikke merket noe 😇 Når jeg går uten makeup eller eventuelt skal være mye direkte i solen derimot, bruker jeg bare ansiktskremen med solfaktor fra Elixir! Klem ❤️

 • Ine
  Hei! Kan være vi har forskjellige CT-kremer, men Magic Cream skal ha spf 15. Står på undersiden av den. 🤗 Alltid kjekt med litt beskyttelse fra strålene ✨

Comments are closed.