Jeg aner ikke hvor lenge jeg har vært i Marbella og jeg er litt for surrete i hodet akkurat nå til å regne det ut (har vært limt til skjermen siden jeg våknet i morges). Men en ting skal sies, godt å komme tilbake til Bergen for noen uker – det blir det! Det eneste jeg ikke gleder meg til er kulden, hehh. Billy har fått stemplet passet sitt, kofferten er pakket og vi er klar for hjemreise! Nå skal jeg logge av resten av kvelden og tilbringe litt kvalitetstid med M.

Sweatshirt: HER
Day Birger veske: HER
Bukser: Bershka

Denne vesken fra Day Birger Et Mikkelsen er helt genial og jeg pakker den alltid med meg når jeg skal ut å reise (eller på en god, gammeldags sleepover..!) Ofte har jeg den i selve hverdagsvesken også fordi den blir så liten og nett når man først pakker den sammen.. Vet aldri når man trenger litt ekstra plass!

.. Neste gang vi skrives blir det fra hjemme i leiligheten i Bergen. Er nå litt koselig det også, synes jeg! Ha en fiiin kveld søte ✨

30 Responses to Going home tomorrow

 1. Hei! Du har på tidligere bilder hatt på deg en ganske tykk gullring, kan jeg spørre hvor den er fra? SÅ fin!!

 2. Elsker dette antrekket! Du har så kul stil🥰 Alltid inspirerende!
  God helg til deg, kjære Eirin

 3. Den har jeg brukt i mange år også, og den er jo like fin til tross for å ha vært brukt ekstremt mye! Også passer den alltid under setet foran på flyet samme hvor mye jeg har stappet den full, genialt 😀

 4. Ønsker innlegg på dine beste Ebay tips? Såg du bla kjøpt sminkekoster derifra.. hadde vært gøy å se hva annet du kjøpt!
  /

 5. Du er såå nydelig 😍 God tur tilbake til Bergen, gleder meg til å følge deg der også 😃Klem

  • Ja! han får sitte med meg, men må være i reisevesken under hele turen plassert under setet foran som en ‘håndbagasje’. Går som en drøm! Han sover og lager ikke en lyd hele turen, er så glad for det ❤️

 6. Du er så fin, du! Har fulgt deg de siste årene, og synes du er en fresh og flott person. Liker estetikken i bloggen din, som alltid er on point! Ønsker deg en fin hjemreise:)

 7. Hei fine deg!

  Jeg lurte på om vi på the well kunne bruke det bilde av baggen med palmer på vår instastory?
  Vi selger disse baggene I vår shop, men behøver noen freshe bilder. 🙂

Follow @ Instagram