Jeg aner ikke hvor lenge jeg har vært i Marbella og jeg er litt for surrete i hodet akkurat nå til å regne det ut (har vært limt til skjermen siden jeg våknet i morges). Men en ting skal sies, godt å komme tilbake til Bergen for noen uker – det blir det! Det eneste jeg ikke gleder meg til er kulden, hehh. Billy har fått stemplet passet sitt, kofferten er pakket og vi er klar for hjemreise! Nå skal jeg logge av resten av kvelden og tilbringe litt kvalitetstid med M.

Sweatshirt: HER
Day Birger veske: HER
Bukser: Bershka

Denne vesken fra Day Birger Et Mikkelsen er helt genial og jeg pakker den alltid med meg når jeg skal ut å reise (eller på en god, gammeldags sleepover..!) Ofte har jeg den i selve hverdagsvesken også fordi den blir så liten og nett når man først pakker den sammen.. Vet aldri når man trenger litt ekstra plass!

.. Neste gang vi skrives blir det fra hjemme i leiligheten i Bergen. Er nå litt koselig det også, synes jeg! Ha en fiiin kveld søte ✨

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “Going home tomorrow

Comments are closed.