Annonse – gave fra MIAO og spalt pr

Fredagen var en lang reisedag og da jeg omsider kom hjem var jeg så trøtt at jeg ikke tror det gikk helt opp for meg at jeg faktisk var hjemme. Jeg hoppet til sengs nesten med en gang, og da jeg våknet lørdag morgen var jeg skikkelig forvirret! Jeg kunne ikke huske at jeg hadde sovet så godt i en så god seng på lenge. Haha! Jeg tok på meg de rosa tøflene mine og subbet inn på kjøkkenet. Først da kom sommerfuglene i magen. Herregud, jeg er hjemme igjen!

Rett før jeg dro byttet jeg ut sengetøyet i bomull med 100% silke og det var en drøm å våkne opp i. Jeg fikk det i gave av Miao og Spalt PR – beste gaven jeg kunne fått. Ikke bare var det magisk å sove i, men silken skal visstnok ha fantastiske egenskaper for både huden og håret mens man sover. Håret holder seg glansfullt og man unngår soverynker i huden. Dessuten absorberer ikke silken bort fuktigheten (og kremene) fra huden slik bomull gjør. Et beauty tips i sengen, rett og slett? Vel, jeg elsker fremdeles følelsen av bomullsengetøyet mitt og det vil jeg alltid gjøre, men det var deilig med en forandring.

Denne søndagen skal jeg bare slappe av og nyte følelsen av å være hjemme igjen. Det er rart hvordan jeg får et nytt syn på leiligheten min hver gang jeg har vært borte fra den en stund! Den er så fin og ikke minst koselig å være i. Jeg lagde forresten en skikkelig god frokost i morges som jeg tenkte å dele med dere senere i dag! Rett og slett en twist på den vanlige havregrøten med epler, hvilket jeg har spist til frokost hver dag de siste ukene. Nam! Den tar litt lengre tid, men det kan man prioritere på en søndag. Halve kosen er å stå på kjøkkenet i helgene i mine øyne! Vi skrives senere, nyt fridagen enn så lenge. Klem ✨

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Når du våkner hjemme

Comments are closed.

Translate