Hvis du er sugen på noe nytt til frokost den kommende uken håper jeg apple crunch kan friste! Jeg har totalt hang up på denne havregrøten og jeg lager den nesten hver eneste dag. Såå god! Men, forandring fryder innimellom og havregryn er heldigvis lett å variere. Apple crunch i paifrom er helt perfekt om man er flere rundt frokostbordet. Da kan man enkelt forsyne seg! Og du? Server gjerne med en liten dæsj vaniljeyoghurt på siden for friskhet. Mm!

O P P S K R I F T E N

4 epler
1 dl havregryn
1 liten håndfull hasselnøtter
2 ss sukrin gold (eller brunt sukker)
2 ss flytende margarin
1 teskje kanel

Slik gjør du: Skjær eplene i tynne skiver, fordel utover en paiform og strø deretter over 1 ss sukrin gold. I en bolle blander du sammen havregryn, finhakkede hasselnøtter, 1 ss sukrin gold, flytende margarin og kanel. Fordel blandingen utover eplene og stek i ovnen på 190°C i 25 minutter.

.. Nytes varm rett ut av ovnen! Og hey, ikke klem vaniljeyoghurten på siden.. 😋

Previous Post
Next Post

1 thought on “Apple crumble til frokost?

Comments are closed.