Jeg beundrer alle som oser av passion i arbeidet sitt, og det er derfor en eneste stor ære at jeg nok en gang får samarbeide med gullsmeden David-Andersen som har vært over 140 år i bransjen. Jeg stopper alltid opp når jeg scroller forbi bildene deres på Instagram og drømmer meg bort! De har SÅ mye fint, og i dag skal jeg vise dere 3 av mine favoritt-kolleksjoner. Jeg må nesten starte innlegget med å nevne selve unboxingen – de har nemlig fått ny packaging i nettbutikken sin og den er rett og slett bare rålekker..! Man kan ikke kjenne på annet enn følelsen av luksus når man pakker opp de nye skattene sine.

M A K E  I T  P E R S O N A L

      

Love letters – dere vet jeg er en sucker for smykker med initialer. Jeg synes det er så lekkert da det gjør smykkene (og antrekket) ekstra personlig..! Kolleksjonen er i gult gull og kommer i hele syv ulike fonter hvilket gir hver eneste bokstav personlighet. Inspirasjonen er hentet fra origami, arkitektur, street art og fashion. Must-have i min smykkesamling! Jeg kombinerer ‘E’ med ‘M’ i to forskjellige fonter. Neste på ønskelisten min er ‘B’ for Billy.

David-Andersen Stjernetegn – nok en serie jeg elsket fra første sekund da jeg alltid har vært opptatt av stjernetegn og astrologi. Jeg kjøpte meg faktisk medaljongen med stjernetegnet mitt så fort David-Andersen lanserte kolleksjonen i fjor! Stjernetegnene blir laget i forgylt sølv med nydelig, håndlaget emalje. For å sette et ekstra personlig preg på stilen din, er dette smykket nydelig å kombinere sammen med smykkene fra Love letters kolleksjonen.

David-Andersen Flora – en leken, fargerik og søt kolleksjon bestående av smykker i håndmalt emalje. Jeg husker Cath hadde noen skatter fra denne kolleksjonen rundt halsen og jeg var misunnelig på henne! I forbindelse med David-Andersen sitt 140 års jubileum redesignet de den unike emalje-kolleksjonen Flora fra 80-tallet. Den oransje sommerfuglen og de vakre silkeskjerfene er mine favoritter! Skjerfene er like fin i håret som på vesken.

.. Dette var som nevnt mine personlige favoritter fra David-Andersen, men utvalget stopper absolutt ikke her. De har enormt mye fint for enhver smak – både til deg selv, venninner, kjæresten eller en heldig mamma! Ta gjerne en titt i nettbutikken HER. Det er superenkelt å klikke hjem sine favoritter, og David-Andersen leverer hjem innen kort tid! Q: Hvis dere skulle valgt en av disse kolleksjonene nevnt over – hvilken er deres favoritt? ✨

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Nye skatter i smykkeskrinet

Comments are closed.