Neste drømmedestinasjon?
– Hmmm.. Akkurat nå drømmer jeg om en skiferie med kjæresten! Tilbringe dagene i løypene, drikke kakao og lage gode middager på kveldene i en liten, koselig hytte. Kanskje i Alpene eller faktisk Sierra Nevada som ligger i Spania bare 3 timer unna oss! Jeg ante ikke om dette stedet før mamma fortalte meg om det. Noen av dere som har vært der?

De tre viktigste plaggene i garderoben min?
– En god Levi’s jeans, oversized blazer og hvit t-skjorte i myk bomull!

Favoritt guilty pleasures?
– Smågodt. Jeg er alt for glad i det! I godteposen min finner du alt fra sure munner til lakrisskaller og banana bubs. Jeg er avhengig, hjelp!

Hvor henter jeg inspirasjon?
– For det meste på Instagram og Pinterest, men jeg blir også veldig inspirert når jeg er på reise av alt fra lys til street fashion, arkitektur og vibes.

Hva er min favorittdrink?
– Cosmopolitan og pornstar martini. Oak Garden & Grill i Marbella har de BESTE drinkene jeg noensinne har smakt. Men, jeg er mer en wine kind of girl! Rosé eller rød. De beste i mine øyne er Louis Pascal Fronton Rosé og Reserva Do Passo 2016. Merk dere disse hvis dere vil prøve noen nye!

Hvordan ser min ideelle treningsuke ut?
– Jeg elsker morgenøkter og lever for disse..! En ideell treningsuke for meg er 4 morgenøkter i uken på Barry’s. Da får jeg kjørt både cardio og styrke med høy intensitet! Green machine shaken etterpå er favoritten. Akkurat nå er jeg i en veldig god rutine og var på Barry’s både lørdag, mandag og i dag. DIGG!

Hvordan holder jeg meg organisert?
– Jeg er en liste-freak! Jeg har en hel haug med lister på ‘påminnelser’ appen på iPhone (den som følger med telefonen). Her krysser jeg av alt fra to-do’s til handlelister, pakkelister og diverse. I ‘week cal’ appen noterer jeg alle avtalene mine, treningsøkter og jobbrelaterte ting med deadlines.

En notatbok og penn har jeg også alltid med meg i vesken, og her noterer jeg umiddelbare ideer og gjøremål for dagen. Jeg har også en fysisk ukeplanlegger hvor jeg noterer ned ideer til innlegg og diverse jobbrealtert hver søndag kveld / mandag morgen. Rett og slett for å få et overblikk over ukens innhold! Tips: CGD London selger mange fine planleggere, notatbøker ++

Hva er min favorittparfyme?
– Mon Guerlain og Mac Candy Yum Yum. Av og til tar jeg på meg Victoria’s Secret Scandalous kun fordi M påpeker at det minner han sånn om da vi møttes første gangen. Haha! Den er veldig god den også, men dessverre ute av produksjon. Sparer de siste dråpene til spesielle anledninger med han!

Hva er min go-to look?
– En svart, oversized blazer stylet med lyseblå Levi’s, hvit t-skjorte og svarte støvletter med litt hæl.

Hva gjør jeg helst en fredagskveld?
– Da gjør jeg leiligheten koselig og sørger for at alt er rent og ryddig først, skrur på kveldsbelysning i smart-hus appen, tenner masse stearinlys og tar meg god tid med middagen mens jeg sipper på et glass vin over grytene. Etterpå ser jeg helst en film i sofakroken med joggisen på og hånden dypt nedi godteposen! Lever for slike kvelder.

22 Responses to 10 raske på en tirsdag

 1. Anbefaler Sierra Nevada, spesielt siden dere bor såpass nærme! 🙂 Veldig fint, ikke like stort skianlegg som i alpene i Frankrike/Sveits, men absolutt verdt å ta turen ❤️ klem

 2. Er du sikker på at Scandalous er ute av produksjon? Jeg kjøpte nemlig en for et par uker siden 😍

 3. Hei:) anbefaler å dra til Sierra Nevada, men vær obs på mye kø som du ikke finner i alpene da det er mye mindre. El lodge Hotel er derimot det mest nydelige høyfjellshotellet jeg noensinne har bodd på og anbefales bare for opplevelsen! Ligger rett med ski løypene i Sierra Nevada.
  Klem

 4. Hei
  Så gøy innlegg
  Dette må du fortsette med😊😊😊
  Den rødvinen er portugisisk?Skal kjøpe den til helgen. Går bare i spanske og italienske rødviner her. Veldig gøy med noe helt nytt
  Ha en superfin kveld kanskje med hånda i godteposen😊hvorfor er alt som er søtt så avhengighetsskapende? Er akuratt sånn selv

 5. Gøy at en av favorittdrinkene dine også er pornstar martini. Har kun smakt det ett sted og aldri funnet det på en meny senere, noe som er dumt som den er jo så god😊

  Hvordan fikser du håret om dagen? Krøllene er så fine og naturlige❤️

  • Den er så god! 😍 Jeg krøller håret mitt med Gorgeous Volume Wand. Den er tykk, så krøllene blir veldig store og gir mer ‘fall’ enn definerte. Tusen takk, forresten ❤️ Klem

 6. Hei! Høyt sukkerinnhold i vinen du liker. Sukker tilsettes når druer ikke gode nok, så god rødvin bør inneholde >3g.:)

Follow @ Instagram