LAMPEHYLLE FRA FRAMA: HER
· · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Jeg er i interiørmodus om dagen og akkurat nå drømmer jeg om vakre lamper til huset. Hvor nydelig er ikke denne lampen med både hylle og lys i én? Perfekt ved sengekanten både fordi den er praktisk, men også fordi den blir til et blikkfang i rommet. Dessuten får jeg aldri nok av messing!

Jeg har siklet etter denne lampen fra Vertigo i noe som føles som evigheter (føler jeg har snakket om den hundre ganger før) og nå som den endelig kom på salg måtte jeg bare slå til. Jeg gleder meg sånn til å henge den opp! Lampen skal visstnok ‘komme til live’ når solen treffer den og skape et vakkert mønster i rommet. Denne tror jeg vil bli helt perfekt over spisestuen! Rett og slett en unik art piece. Når det kommer til belysning generelt har jeg alltid følt at dette er ‘den kjedelige biten’ å bruke penger på i hjemmet, men det har definitivt endret seg. Lys har SÅ enormt mye å si og står for halve stemningen i hjemmet!

Vel, apropos lys. Nå er det på tide å slukke lysene her hjemme for kvelden og finne sengen! Jeg har vært hos familien min i kveld og fikk til og med freshet opp håret i salongen til mamma. Nå er jeg så trøtt at jeg sitter og myser med ett øye lukket, haha. Natta fine! Sov godt – vi skrives i morgen 🌙

Previous Post
Next Post

1 thought on “Light up, sweetie

Comments are closed.

Translate