God mandag, håper livet smiler! Her kommer oppskriften på (det som i mine øyne om dagen er) verdens beste frokost. Verdens beste havregrøt, ikke minst! Jeg elsker å starte dagen med denne. Da er jeg mett lenge, og dessuten smaker det SÅ godt. Banan og peanøttsmør er en helt nyydelig kombinasjon!

Før vi kjører i gang med oppskriften, kan vi først og fremst ta et øyeblikk å beundre det nye, fine stuebordet vårt? Det er SÅ fint! Det er fra Stockholm serien på Ikea, og jeg har forelsket meg totalt i det. Passer perfekt inn i leiligheten! Ellers må jeg også bryte ut i et lite gledeshyl takket være Costume. De har lansert et nytt ‘Bookazine’ som heter Min Stil og det er så lekkert. Det oser av inspirerende interiørartikler fra kjente IT-girls. Deilig lesing i Spania!

Til 1 porsjon;

1 dl vann – 1 dl melk – 1 dl havregryn – 1 klype kanel
+ 1 scoop proteinpulver (jeg bruker med banansmak)

•  •    •    •  •  •    •    

SÅ! Havregrøten varmes i kjele til den tykner, og toppes med banan og peanøttsmør. Hjemme sverger jeg til det økologiske fra Green Choice, men her i Marbella har jeg funnet et peanøttsmør som smaker minst like digg, og som også er helt uten tilsatt sukker. Nammiis! Frokost på 1-2-3.

Livet i Marbella begynner å synke inn, og det er rett og slett deilig. Det eneste jeg kan sutre over er at jeg er oppspist av mygg og får ikke sove om nettene! Jeg våkner og sovner om hverandre… I natt toppet det seg da jeg tydeligvis skal ha brølt ut midt på svarte natten – MAGNUS DET ER EN BABYSLANGE PÅ GULVET!.. Jeg sverger ett sekund at jeg trodde på det selv, men jeg hadde visst bare drømt det. Haha! Dette gjentok seg en time senere. Da ble det kjeft.

Ellers hadde vi full bursdagsfeiring for Billy i går. Dagen startet med sang og spetakkel, leking i timesvis, lang tur og alt som hører med på en hundebursdag. Han var helt i ekstase! Klokken halv tolv på kvelden får jeg en kommentar på bloggen fra en av dere – men, har ikke Billy bursdag 23 oktober da? HAHA! Og der går premien til verdens mest vimsete hundemamma. Altså, er det mulig? Han hadde faen ikke bursdag 😂Og det fant vi ut en halvtime før midnatt etter tidenes dag! Det verste er at jeg føler Billy latet som, for han var helt giiiret. Jeg døør. Jaja, da blir det to feiringer i år. God mandag! 👊🏻

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “En god start på dagen 🍌

Comments are closed.