fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Denne sommeren fjernet jeg vippeextensions etter ååårevis med trofaste refills. Jeg var totalt avhengig, og husket nesten ikke hvordan jeg så ut uten falske vipper! En dag bestemte jeg meg for at nok var nok. Jeg bestemte meg for å slutte med falske vipper og ’embrace’ det naturlige jeg har. Jeg var forberedt på at jeg kom til å angre, men til min overraskelse har jeg ikke angret ett sekund! Da jeg hadde fjernet de falske vippene mine var ikke mine naturlige noe særlig skadet, men de hadde likevel blitt en del kortere. Jeg ble anbefalt å bruke vippeserum, men tålte ikke de jeg testet ut. Øynene mine ble røde og såre 😬

.. Etter dette ble jeg tipset om Nutrilashes. Dette serumet inneholder kun naturlige ingredienser, og det fungerer ikke bare effektivt på vipper – men også på bryn! Jeg har ikke reagert på dette serumet, noe jeg er evig glad for. Hårvekst til vipper og bryn blir styrket, og man kan se resultater allerede etter 4-6 uker med jevnlig påføring hver kveld! De dagene jeg føler for å stelle meg litt ekstra er det en fryd å legge mascara igjen. Vippene mine er lange og fyldige ✨En ekstra bonus er at serumet er vegansk og ikke testet på dyr. Med hånden på hjertet mitt must-have produkt for naturlige, lange og fyldige vipper 🙏🏼

5 Responses to N u t r i l a s h e s

 1. Åh, Vakre Eirin!🌞💫🌿
  Du har vært i tankene mine, og nå følte jeg for å legge igjen en kommentar!
  Det er så rart, når man går igjennom egne prosesser så plutselig dukker det opp informasjon som er spot on!🌞
  Jeg har også hatt falske vipper i maaange år, men i sommer kjente jeg på de tankene om å kanskje slutte med reffils, men turte ikke å gi det mer oppmerksomhet av frykt for å «ikke kunne gjemme meg bak noe»
  Ettersom jeg går mer den naturlige veien, som det heter så fint. Og jobber mye med meg selv og self-love, så føles det riktig å embrace usikkerheten.
  Jeg er ekstremt sensetiv, og reagerer på mye forskjellig. Så har gått å ventet lenge på ett slikt serum! Så tusen takk, endelig 🌿💚🙏🏼
  Jeg håper solen varmer deg Eirin, og at det er lettere å puste igjennom de tunge dagene.
  «Livet handler ikke om å vente til stormen gir seg, men å lære og danse i regnet».🌊🌊

  • Åå, for en koselig kommentar Thea ❤️ Setter sånn pris på det / deg! Smiiler stort. Og håper du vil like serumet like godt som meg! Håper du får en nydelig dag 😊 Stor klem!

Follow @ Instagram