fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

God kveld fine dere, jeg ville bare gi beskjed om at jeg har trøbbel med opplastning av bilder i dag. Jeg har prøvd å poste innlegg til dere i timesvis uten hell! Såå utrolig kjedelig.. Krysser alt for at dette er fikset til i morgen tidlig. Ha en fin kveld enn så lenge, jeg håper alt er bra med dere! Klem 🌙

8 Responses to Ooops…

  1. Ville bare legge igjen en kommentar og si hvor flott instastoryen din var ikveld!<3
    Var såå inspirerende lese historien din, selvom jeg har fulgt deg fra du studerte i NYC.
    Syns du er utrolig sterk som holdt en blogg gående i beste velgående mens du selv hadde personlige problemer som du ikke klaget om til hele verden! Samtidig er det enda sterkere av deg å dele det i ettertid og vise at du har kommet godt ut av det:’)
    Er det en blogg jeg ikke går lei av å lese uansett periode, er det din! Du leverer kvalitet i så og si hvert innlegg du poster, og du lyser integritet i det du gjør, og fortjener derfor all skryt du kan få!<3

    Klem en beundrende leser

Follow @ Instagram