fbpx

Jeg husker godt da flinke Camilla Pihl lanserte sin første kolleksjon for David-Andersen. Smykkene og stilen traff meg midt i hjertet og jeg husker jeg fikk mitt første armbånd fra kolleksjonen til jul. Jeg var så glad! Nå har de gjort det igjen. 5 års jubileum mellom dem feires med en helt ny kolleksjon som heter ‘Good vibes only’. Hjertet mitt smelter. Dere vet at jeg elsker krystaller, og alle smykkene i kolleksjonen inneholder tre ulike krystaller for gode vibber!

•  •    •    •  •  •    •    

Rosenkvarts (rosa krystall): Kjærlighet. Rosenkvartsen sies å tiltrekke og forsterke kjærligheten.
Røkkvarts (brun krystall) Glede. Røkkvvartsen sies å neutraliserer negativ energi og gir positivitet, glede og beskyttelse.
Peridot (grønn krystall): Lykke. Peridot sies å gi hell og lykke til den som bærer den.

Rainbow armbånd: HER
Good vibes only armbånd: HER
Magic hoops øreringer: HER

Jeg har sett meg ut tre fine favoritter fra kolleksjonen som jeg allerede har brukt flittig for gode vibber, lykke, kjærlighet og glede. De fine armbåndene dere ser på armen min til venstre med alle krystallene samlet, og magic hoops øreringene med Røkkvarts krystaller. Så utrolig lekkert og delikat å kombinere sammen! Jeg elsker at de ikke bare er fine å se på, men at de også gir en god følelse når man bærer dem. Min indre krystall-elsker jubler av gledeee!

•  •    •    •  •  •    •    

.. Pssst! Jeg benytter anledningen til å tipse dere om at David-Andersen har lansert en ny kundeklubb. Dersom dere melder dere inn i denne innen 30. september er dere med i trekningen av et gavekort på 15 000,-. I wiiiish.. Ellers finner dere HELE den nye ‘Good vibes only’ kolleksjonen HER 🙏🏼✨

6 Responses to Good vibes only

  1. 📿Krystaller-✨lys-🍵Doterra eteriskeoljer og 🧘🏼‍♀️🌙 meditasjon da er jeg i mitt fulle Ess for å si det slik! 😎

Follow @ Instagram