Uken kunne ikke startet bedre i selskap med Cath. Jeg kunne ønske hun flyttet permanent inn på gjesterommet vårt, haha!

Vi tilbragte hele dagen sammen i Málaga til solen gikk ned. Planen var å shoppe og kose oss, men førstnevnte punkt ble det ikke noe av da ingen av oss var giret på det. Andre punkt derimot? Det ble det mye av. Vi trasket rundt i byen som de turistene vi er, og da gatene først ble mørkbelagte fikk Cath øye på en helt nydelig rooftop på toppen av et hotell. Selvfølgelig måtte vi dit å se solnedgangen! Da vi kom opp dit hadde vi utsikt utover hele byen. Magiiisk!

Søndag kveld var vi fast bestemt på at mandag morgen – da var det back to good routines på matfronten! Vel, vi satt godtroende og jafset i oss Açai bowls på morgenkvisten – men da lunsjtider meldte seg? Da røk det løftet fort. Så typisk oss, haha! Det ble burger til lunsj og da kvelden kom dro vi dynene inn i sofaen med godteskåler fylt til opp randen. Oupsi! Men men, det er ikke hver dag Cath er på besøk i Marbella så det får bare være. Kooser oss!

I dag er siste dagen vår sammen og den skal nytes! Jeg reiser hjem til Bergen på fredag så det blir heldigvis ikke lenge til vi sees igjen.. ✨

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Hard to find, lucky to have

 • Åh, så hyggelig!! 😀 Skikkelig koselige bilder, jeg føler liksom hyggen igjennom skjermen her jeg sitter! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Sigrid
  Ser sykt deilig ut! 😍 heldige deg! Hvor er buksene dine fra? De var skikkelig fine!

 • karen
  Hei! spurte etter den ansiktsmasken Clarins Extra-Firming Mask når jeg forleden var på Gardemoen, men da fikk jeg beskjed om at denne passet til alderen 40+ . Har du hørt noe om dette ? 😀

  • Aldri! Men det sa hun sikkert fordi den er anti-aging. Jeg liker å forebygge og synes forøvrig at den gjør underverker for huden min – blir så glatt, fuktet, plumped og glowy!! Skal kjøpe meg en krukke til på vei hjem fra tax-free på fredag 😏

 • Kristin
  Hei 🙂 Har du en rundbørste å anbefale? Ønsker å lære meg å føne med rundbørste for å få fint fall i tuppene av det lange håret 😀
  Ha en fortsatt fin uke!

 • Ragnhild
  Heldig med besøk! Når tenker du housetour ?

 • Mia
  Hei, hva het dette hotellet?

Comments are closed.