Når solen har kysset kroppen de siste ukene, er det ingenting som er finere enn nude og hvite jeans.

Mine favoritt jeans akkurat nå ✨

Jeans: HER
Topp: HER

Om sommeren bytter jeg gledelig ut den sorte jeansen med hvite. Jeg synes derimot alltid det er en kamp å finne den perfekte hvite, men nå har jeg endelig funnet den. Jeg kjøpte den i mai etter min siste BikBok lansering i Bergen, og da jeg ruslet forbi butikken i dag så jeg at den var på halv pris. Da måtte jeg bare ha én til! Modellen heter ‘Debbie’ og har rette ben. Dette har jeg fått helt dilla på om dagen! Endelig en passform som passer kurvene mine ??

Dagen i dag har gått til trening, hundefrisøren, jobb og ærend. I morgen er det meldt storm, så nå skal jeg ned på bryggen å fortøye vannscooteren til den store gullmedaljen! Etter det skal jeg legge meg på sofaen å forberede meg på uværet med en god film og litt innekos.. Ha en fiiin kveld, søtiser ?

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Au naturel

Comments are closed.