fbpx

.. Koser jeg meg med morgenkaffen i sengen ?

Nå har det vært sol og skyfritt i noe som føles som ukesvis. Det har vært en drøm, men jeg må innrømme at jeg fikk en god følelse i hele kroppen da jeg våknet i morges under den varme dynen og hørte det kalde regnet piske på ruten. Fordelen med å jobbe for seg selv er at man kan velge hvor man skal jobbe fra. I morges måtte det bare bli fra sengen, med rykende varm kaffe og God morgen Norge i bakgrunnen! En mykere start på dagen kan man se langt etter.

Orkideen var en gave og har fått plass i vinduet. Kanskje denne blomsten ikke er så verst likevel. Den vokser på meg!

.. Håper dere får en fin dag til tross for at det er meldt bøttevis med regn ?

15 Responses to Når regnet pisker på ruten

  1. Hei !
    Jeg klikker ofte inn på bloggen din for å få inspirasjon og tips til interiør. Spesielt siden vi nå har kjøpt oss hus. Vi synes det er vanskelig å vite hvilken stil som passer til oss og liker flere stilarter. Denne gangen vil vi være mer bevist i valg av møbler og farger. Har du noen gode råd i forhold til utforming av bolig? Hva har du gjort riktig og hva ville du gjort annerledes? Har forstått at dere er på boligjakt, har du gjort deg opp en mening om hvordan du vil gå frem i interiør prosessen?
    Ønsker deg alt godt og lykke til med boligkjøp 🙂

  2. Har hatt en like koslig morgen her og <3 men jobber dessverre kveldsvakt så snart bærer det ut 🙁

    • Så nå at du allerede hadde svart på det samme spørsmålet i en tidligere kommentar.. Beklager!

  3. Så i et tidligere innlegg her at du har adidas laceless skoene! Tenker å bestille de selv, men et veldig usikker på størrelse… Har du din normale Størrelse elle større?☺️☺️

Follow @ Instagram