5 TING SOM GJØR MEG GLAD DENNE MANDAGEN
• • • • • • • • • • • • • • • • •

#1. Kaffe! Det første jeg gjør når jeg våkner om morgenen er å skru på kaffetrakteren, men de siste dagene har vi vært helt tom..! Krisestemning. Heldigvis hadde Cath med seg en hel haug med Friele kaffe, så nå er det hallelujah-stemning i heimen.

#2. Døgnrytmen min. Jeg vet ikke hva som går av meg om dagen, men jeg har verdens beste døgnrytme akkurat nå. Det er så deilig å bli trøtt litt tidlig og komme seg opp før solen! Jeg føler meg så mye mer produktiv og dagene føles ikke minst så mye lengre. I just love it!

#3. At jeg fikk starte dagen / uken med verdens beste Açaí bowl fra Cold Pressed Juicery. Det gjør meg glad og får meg til å føle meg bra!

#4. Den lille krukken med magi til huden på badehyllen som jeg har tipset om før. Clarins Extra Firming Facial mask ← gjør underverker for huden min etter en røff helg med mye moro! Denne masken er verdt hver eneste krone og gir meg verdens beste start på dagen (+ nydelig glød). Klarer meg ikke uten!

#5. At vi går mot lysere tider og deilig vårstemning såklart! Det gir meg sommerfugler i magen.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “5 things this Monday

 • Stine

  Fineste 💘
  Kan du vise i en video hvordan du fikser håret til hverdags? Bølger, volum, produkter? Må jo være en drøm å filme i dine omgivelser med soool og dagslys og palmer om hverandre 🌞 Klem

 • Ulrikke Levorsen Gundersen

  Hei! <3
  Bruker du den masken fra Clarins hver dag?

 • God døgnrytme og morgenkaffe er det BESTE! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Marte Hagen Wiik

  Gleder meg til å lese innlegget om hvordan du holder deg så organisert 🙌🏼

 • Marianne

  Hei! Kan du lage en guide på spise steder og eventuelt andre steder eller attraksjoner du mener er verdt å se i Marbella?

 • Therese

  Hei! elsker bloggen din!
  Kan du lage et innlegg om hudpleie og dine favoritt merker?
  Klem <3

 • Synnøve

  Hvor i Marbella bør man bo hvis man skal på ferie dit? <3

Comments are closed.

Translate