5 TING SOM GJØR MEG GLAD DENNE MANDAGEN
• • • • • • • • • • • • • • • • •

#1. Kaffe! Det første jeg gjør når jeg våkner om morgenen er å skru på kaffetrakteren, men de siste dagene har vi vært helt tom..! Krisestemning. Heldigvis hadde Cath med seg en hel haug med Friele kaffe, så nå er det hallelujah-stemning i heimen.

#2. Døgnrytmen min. Jeg vet ikke hva som går av meg om dagen, men jeg har verdens beste døgnrytme akkurat nå. Det er så deilig å bli trøtt litt tidlig og komme seg opp før solen! Jeg føler meg så mye mer produktiv og dagene føles ikke minst så mye lengre. I just love it!

#3. At jeg fikk starte dagen / uken med verdens beste Açaí bowl fra Cold Pressed Juicery. Det gjør meg glad og får meg til å føle meg bra!

#4. Den lille krukken med magi til huden på badehyllen som jeg har tipset om før. Clarins Extra Firming Facial mask ← gjør underverker for huden min etter en røff helg med mye moro! Denne masken er verdt hver eneste krone og gir meg verdens beste start på dagen (+ nydelig glød). Klarer meg ikke uten!

#5. At vi går mot lysere tider og deilig vårstemning såklart! Det gir meg sommerfugler i magen.

11 Responses to 5 things this Monday

  1. Fineste 💘
    Kan du vise i en video hvordan du fikser håret til hverdags? Bølger, volum, produkter? Må jo være en drøm å filme i dine omgivelser med soool og dagslys og palmer om hverandre 🌞 Klem

  2. Gleder meg til å lese innlegget om hvordan du holder deg så organisert 🙌🏼

  3. Hei! Kan du lage en guide på spise steder og eventuelt andre steder eller attraksjoner du mener er verdt å se i Marbella?

  4. Hei! elsker bloggen din!
    Kan du lage et innlegg om hudpleie og dine favoritt merker?
    Klem <3

Follow @ Instagram