Festgarderoben min eksisterer ikke. Jeg synes ikke det er noe hyggelig å investere i plagg ikke får brukt ofte! Men det skal sies at når en anledning først byr seg, da river jeg meg litt i håret av frustrasjon. Da jeg var innom Zara og fikk øye på denne toppen som nærmest blendet meg i forbifarten klarte jeg ikke å la den henge igjen. Også skal det jo sies at jeg har dilla på paljetter og alt som glitrer om dagen. Så, hvis du vil være litt extra’ denne helgen vet du hvor du skal titte innom for å finne den perfekte partytoppen! Den er litt av et blikkfang og når solen treffer den glitrer det i hele rommet. God helg fine venner!

7 Responses to I call it my weekend piece

  1. Den paljettkjolen du la ut på instagram med caption “twinkle twinkle little star”, er den kjolen ny eller gammel? Har du evt link? Forstod det slik at den også er fra zara men finner den ikke og den hadde vært perfekt til en festivitet jeg skal på 🙁

Follow @ Instagram