inneholder annonselenker

Sparkly pillow rosé │ Gull bestikk │ Sengesett │ Vase i gull │ Jonathan Adler vase (body) │ Jonathan Adler vase (face)
Sort Hylle │ Marble bordspeil │ Messingbord │ Le Grand Air Sofa │ Hay krus Black Sprinkle │ Hay krus Gul

Jeg elsker å drømme meg bort på Pinterest og finne inspirasjon til huset. Kan nesten ikke vente til vi kan starte å innrede! Jeg vet ikke om det er solen og varmen som gjør det, men akkurat nå har jeg dilla på lys og myk innredning med innslag av fargeglade detaljer. Jeg har siklet på Hay sin krus-serie en liten stund og nå måtte jeg bare klikke hjem disse! Perfekt til både varme og kalde drikker. Og når det gjelder sofa? Dere vet jeg har siklet på denne serien ganske lenge, og nå som den er på sommersalg er jeg litt sånn.. Skal vi bare slå til? Hvit er nok ikke det mest praktiske, men heldigvis kan trekket vaskes. Hm..

Hvis dere har lyst på mer inspirasjon innen alt fra interiør til mote, skjønnhet, quotes ++ må dere gjerne følge meg på Pinterest! Dere finner meg HER. Men nå må jeg se å bryte ut av drømmeboblen, for jeg skal nemlig kjøre lillesøster til flyplassen. Vi har hatt det SÅ fint at dette blir litt trist.. Årh!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Dreamy interior on my mind

Comments are closed.