· W E L C O M E  J U L Y ·

Hipp hurra for årets sommermåned som også er min bursdagsmåned! 23. juli er jeg offisielt halvveis til 50 og jeg kjenner at jeg for første gang i mitt liv kunne ønske at det var mulig å stoppe tiden. Hjelpes, 25 år! Føler meg som 20, jeg. Jaja, jeg skal trå forsiktig for min bedre halvdel fyller faktisk 30 i desember. Synes det er litt hot jeg, vel og merke! Håper jeg føler det samme om meg selv når det er min tur. Hipp hipp! Juli er en deilig måned og jeg nyter sommeren i Marbella til det fulle, inntil det er tid for å flytte ut og sette kurs mot Bergen for nye eventyr. Her er 10 ting jeg vil gjøre denne måneden!

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Jeg gleder meg så mye til M kommer hjem fra jobb at det gjør vondt i magen. Han flyr direkte til meg i Marbella og jeg ser frem til litt ferie med han. Har utrolig lyst til å melde oss på tapas og vinsmaking i gamlebyen med guide. Da får man ikke bare vite om historiene bak de lokale vinene og maten, men også om gamlebyen! Den er så vakker og det hadde vært skikkelig hyggelig. Tenkte å bestille her hvis det er interessant for noen!

2. Okey, som dere vet flytter vi ut av leiligheten i Marbella i slutten av måneden og jeg trenger deres hjelp – vet dere hvor man kan donere senger, dyner, puter, klær osv i området? Vi skal ikke ta med oss noe hjem foruten litt småting, og vil gjerne at tingene våre havner i hender som virkelig trenger det. Har prøvd å google litt rundt men jeg blir ikke klokere! Hjelp?

3. Vel, it’s my birthday! Og jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg vil gjøre på 25-årsdagen. Nå er jeg litt sånn – orker jeg å feire den egentlig? Føler ofte det blir mer stress enn moro, spesielt når det er midt i fellesferien og mange er på reise. Hmmm.

4. Planlegge roadtrip! Vi skal kjøre fra Marbella til Bergen og reiseruten må planlegges. Vi har en lang tur i bil foran oss og da er det viktig å gjøre litt moro ut av det! Kanskje ta noen ekstra dager i Paris..? Det hadde vært så fint! Er helt forelsket i den byen.

5. Fortsette renoveringen så fort vi er hjemme igjen. Synes fremdeles det er like gøy! Venter bare på den knekken alle snakker om, haha.

6. Komme i gang med treningen igjen! Akkurat nå har jeg helt fri med god samvittighet, men jeg gleder meg også til å begynne igjen etter ferien.

7. Freshe opp frisyren! Det begynner å bli en stund siden jeg var hos frisøren (aka mamma) og jeg gleder meg til å friske opp med striper og en god klipp.

8. Legge bilen ut for salg! Tesla Model S er den beste bilen jeg har hatt i hele mitt liv, men størrelsesmessig egner den seg ikke som bybil – spesielt med tanke på at vi får gateparkering med smale luker, kontra romslig garasje som jeg har nå. Den er så stor og jeg ønsker meg en mindre! Kommer dessuten ikke til å bruke bil så mye i og med at vi kommer til å bo så sentralt. Spørsmålet er bare – hvilken skal jeg gå for? Må være elektrisk! Hmmm..

9. Bestille kjøkken! Og trapp.. Badene har vi allerede startet å planlegge sammen med Bergersen Flis. De er så flinke, herregud!

10… Rett og slett nyte sommermåneden, logge litt oftere av og hente masse inspirasjon til en super høst! ✨

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i juli

 • Anonym
  BMW i3! Verdens beste bil å kjøre, liten, nett og har plass til akkurat nok😁 Virkelig verdens beste bil, og den er rålekker!! Den går også 220km og er elektrisk<3 Alle delene (eller noe sånn som 80/90%) er også laget av resirkulert materiale så det er en liten save the planet bil!

 • Susanne
  Ww e golf hvit😍😍

 • Patriks
  Så himla bra lista! 🙂

 • Sandy
  Disse er definitivt mine favorittinnlegg fra deg, veldig inspirerende! Vi har BMW i3, og i tillegg til at den er kompakt er den helt rå. Anbefales på det sterkeste!

  Håper dere nyter den siste tiden i Spania masse x

 • Linn
  Når skal huset være ferdig renovert?:)

 • Anne
  Da hadde jeg gått for Tesla model 3.
  Veldig fin og mindre enn S 🙂

 • Jeanette
  Foe å donere bort møbler og lør, ville jeg hørt med de lokale kirkene. De har ofte innsamling av både klær og annet, kanskje de vet noe!

 • Renate
  De små el-golf(?) er jo fine da😃

 • Catrina
  Reto Esperanza er en fantastisk organisasjon som jobber med å hjelpe rusmisbrukere mange steder i verden. Mener de er i Malaga og.

  Jeg tror de henter møbler og lignende som deretter selges i bruktbutikker for å finansiere driften.

  https://asociacionreto.com/

  Nettsiden er på spansk, men kontaktinfo står på siden så dere kan sikkert ringe å høre.

  Fint av dere å gi vekk tingene til noen som trenger dem 💜

 • Veronica
  Vi har Hyundai Kona, superfornøyd med den. Akkurat passe stor, spesielt til bykjøring🙂

 • Benedicte
  Åhhh spennende! Hvor designer dere kjøkken? Gleder meg utrolig til å se!

 • Nat
  Mye kan doneres til Cáritas, som er tilsvarende Frelsesarmeen. Hvis du googler cáritas marbella kommer det sikkert opp mange steder!

 • Maria
  Synes BMW i3 virker som en helt super elektrisk bil. Den er perfekt størrelse for små luker og ser nesten litt ut som en bever😂😍 elsker slike innlegg!

 • Yvonne
  Peugeot kommer med en kjempefin liten elektrisk bil som heter e-208, den passer perfekt til bykjøring siden den ikke er så stor og den er kjempefin 🙂 Skal selv ha den når den kommer neste år 🙂

 • Maren
  Hvit Smart for four, er den beste bybilen jeg har kjørt. Er elektrisk 😀

 • Elise
  Jeg hadde lett gått for den nyeste E-Golf. Da får du en fin og fresh bil, som ser ut som en normal bil med bra rekkevidde. I tillegg er den fantastisk å kjøre 🙂

 • Åh, så nydelig bluse! Den var kjempeflott og kledde deg kjempebra, Eirin! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Andrea
  Nydelig bilde av deg. Hvor er blusen fra?

 • Eileen
  Siden du er så fornøyd med Tesla, så kan jeg varmt anbefale tesla model 3! Liten og nett bil 😘

 • Martine
  Fiat 500 er den søteste lille bilen😍 den får man også som elbil😄

 • Pernille
  Du må jo sjekke ut Mini SE, nylansert helelektrisk mini cooper. Perfekt bybil😁

 • Emilie
  Fant en liste med veldedighets organisasjoner i Marbella. Kanskje du kan kontakte noen av dem?https://www.marbellafamilyfun.com/marbella-charity.html

 • A
  Sååå fornøyd med min BMW i3. Lett å kjøre, og ikke minst super lett å parkere

Comments are closed.