annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i HairLust, og deres Hair Gummies har over lang tid vært et supplement til mitt daglige kosthold. Håret mitt føles tykt og sunt, samtidig som at det å spare til lengre hår har gått mye raskere enn jeg hadde forventet. M har veldig lyst til at jeg skal klippe meg kort igjen slik jeg gjorde for en tid tilbake, men nå som håret mitt har blitt så langt kjenner jeg at jeg vil fortsette å ha det slik – i hvert fall en god stund til!

Så lenge jeg kan huske har jeg fargebehandlet håret mitt i form av highlights, og det er jo ingen hemmelighet at dette tørker ut håret. Dessuten bruker jeg varmeverktøy hver eneste dag i form av hårføner, varmbørste, varmruller eller krølltang! Derfor er det superviktig at jeg ikke bare pleier håret mitt fra innsiden med HairLust Hair Gummies, men også fra utsiden med næringsrike produkter slik at håret vokser sunt og sterkt. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner tilfører masse fukt og næring til håret, og er i tillegg både sertifisert økologisk og vegansk. Bonus? De rosa flaskene er SÅ fine!

Se hele utvalget til HairLust her!


HairLust Hair Growth & Repair Shampoo arbeider for å bekjempe negative bivirkninger av mangel på næringsstoffer, dårlige hårpleieprodukter, harde hårpleierutiner og skadelig hårstyling ved bruk av f.eks. hårextentions, hårfarging og rettetang, samt stress, graviditet eller genetikk. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo er produsert i Skandinavia, og spesielt utviklet til hårtyper som har problemer med tørre og skadde hårlokker. Dens høye proteininnhold fra bl.a. risprotein, planteprotein og hveteprotein gir styrke til håret og hjelper håret med å gro. Et fint supplement til Hair Gummies.

HairLust Growth & Repair Conditioner beriker håret med fukt og næring som kreves for å vedlikeholde et sterkt og langt hår. Denne inneholder bl.a. risprotein, planteprotein og hveteprotein som gir styrke til håret og hjelper det med å gro. Du får en effektiv etterbehandling til tørt og skadet hår med denne innovative balsamen som inneholder bla. økologisk aloe vera, som har fuktighetsgivende og reparerende egenskaper, samt andre essensielle fettsyrer fra økologisk kakaosmør utvunnet fra frøene fra Theobroma cacoa. La balsamen virke noen minutter og masser den inn i håret.

Og du? Her kan du lese mer om mine erfaringer med HairLust Hair Gummies og HairLust Protein Reconstructor Hair Mask.

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Let’s talk about hair

 • Thea
  Hei! Prøvde den maska du skrev om sist, men opplevde at håret så veldig fett ut allerede rett etter det har tørket 🙁 Er dette noe du har opplevd?

  • Hei Thea! Det følte ikke jeg i det hele tatt 🤔 Vask eventuelt håret med sjampo etterpå (og deretter balsam)! Det har jeg ofte gjort da jeg ikke er så fan av den superglatte følelsen etter hårkur! Klem

 • Haha, jeg klarer aldri å holde meg til ett produkt når det kommer til sjampo, jeg bytter hele tiden! Èn ting jeg derimot er helt avhengig av, er hårolje – det er et must have! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Ingvild
  Kan du en gang skrive innlegg hvordan du bruker varmebrøste for fallet i håret ditt?😍

 • Hvor er kjolen/genseren fra?

 • Jeanette
  Altså,det må være de fineste shampoflaskene ever!

 • Trine
  Hvor er den fine perle klemmen fra og den lille diamant gull? På forhånd takk for svar 🤞🏼🥰

 • Kristina
  Hei! Har du noen forskjellige kameraer å anbefale? 🙂 Mvh Kristina

  • Elsker Leica Q! Men det er dyrt. Olympus Pen er rimeligere og et fint alternativ! Men da må man ha 45mm linsen mener jeg. Den tar superfine bilder <3

 • Maria
  Hei fine deg! Kunne du laget et innlegg med tips til festivalantrekk? <3 Klem

 • Ellen
  Hvordan er denne shampooen og balsamen for farget hår? Tenker på om den er fargebevarende og ikke bidrar til å falme fargen?

Comments are closed.