Hei fine, håper søndagen deres er like koselig og avslappende som dette ↑ Fine familien min..! Jeg har sittet klistret til dataskjermen i hele dag foruten en rask treningsøkt på formiddagen. På tirsdag har jeg offisiell innlevering på et prosjekt jeg har jobbet mye med de siste månedene (i det stille) og siste innspurten krever mye tid og fokus. Håper dere har forståelse for det ♥ Gleder meg til å dele det med dere! Jeg håper og tror at jeg kan røpe det veldig snart. Hater å være hemmelighetsfull! Dette året arbeides det generelt med flere forskjellige prosjekter «bak kulissene» og det er SÅ spennende. Spesielt etter et tungt 2018 hvor alle bremsene ble satt inn på alle fronter. Det er godt å være tilbake til det jeg elsker å drive med – å skape og jobbe kreativt. Føler jeg skriver veldig i koder i kveld, men jeg tror dere vil bli veldig glad etterhvert som dette blir lansert! Nyyt søndagen til det fulle. Back to work! God klem

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Zzzzunday

Comments are closed.