Tjo’hei så var fredagen her, dere! For en deilig følelse, eller hva? Før M dro ut på jobb så vi to skikkelig gode filmer som jeg gjerne vil dele med dere til helgen! Jeg elsker alt av thrillere, spenning og krigsfilmer – helst basert på sanne historier. Dette er mine favorittsjangre! Dere MÅ se Case 39 og Seal Team Six – The Raid on Osama Bin Laden. Begge to er på Netflix, så nå er det bare til å slenge popcornet på bordet og snurre film! Håper dere får en fiin helg.

Jeg har som hver fredag vært på middag hos pappa og resten av kvelden skal tilbringes hjemme. Herregud jeg elsker å være hjemme i leiligheten min. Er det rart å si? Her koser jeg meg skikkelig! Det er noe med hele atmosfæren som gir meg litt sommerfugler i magen hver dag. Jeg tenner lys, koser med Billy, styrer på rundt i leiligheten, gjør det hyggelig rundt meg, chiller i joggisen.. Magisk. Ekstra deilig er det nå som alt er strøkent og rent! Det føles rart at jeg snart skal selge, når jeg først etter 3 år virkelig føler at jeg har skapt «et hjem». Men samtidig sitter jeg hver eneste kveld og planlegger huset. I dag har jeg bestilt fargekart og gulvprøver – spennende! GLEDER meg til å forvandle huset til vårt hjem. Jeg har så mange ideer og planer – elsker å drive med dette! Nå skal jeg ta meg et glass vin, skli ned i sofaen og putle litt med moodboards. Kos! I morgen er jo fridagen min som dere vet, men vi skrives på søndag!

Blazer: Zara
Bukse: Holzweiler
Topp: Nelly

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Bring out the popcorn

 • Marte
  Er du fornøyd med Stocholm skapet fra Ikea? 🙂

 • Julie
  Hei Eirin! ☺️

  Hvor er det du får alle ideene og planene fra? Bare kommer de til deg eller går du bevisst inn for å få ideer, slik at du kan legge planer? Grunnen til at jeg spør om dette, dette veldig spesifikke spørsmålet, haha, er for jeg lurer på HVOR starter man når man skal innrede ett hjem?? Jeg skal bo i studenthybel de neste årene, så stresser ikke så mye med det, da det er forholdsvis lite areal å boltre seg på. Men det jeg tenker på er tiden etter studietiden! Jeg et veldig perfeksjonist og er redd for at samme hva jeg gjør når det kommer til å innrede mitt eget hjem blir det ikke «bra nok».. Hvor skal jeg begynne, burde jeg spørre om hjelp, hva slags farget går godt sammen, hvilke stiler passer sammen osv.. Grugleder meg til den tiden haha 🙈 Langt innlegg, men har du noen gode, håndfaste tips til meg?

  • Hei Julie! Mye kommer til meg naturlig, men jeg sverger også til Pinterest. Her er det SÅ mye inspirasjon å hente 🙂 Tips (slik jeg gjør nå): lagre bilder for hvert rom i huset / leiligheten i egne mapper som du lager på Pinterest. Du kan jo ta en titt på min mappe for inspirasjon? Jeg trekker ut litt elementer fra mange forskjellige bilder som jeg liker, også blir det en helhet til slutt! Når det kommer til stil er mitt beste råd å gå for det DU liker. Om det så betyr å mikse forskjellige – do it! Det er da det blir personlig. Jeg elsker den stramme, minimalistiske, skandinaviske stilen – men jeg elsker også den ‘koselige, myke’ med inputs av vintage. Det går helt fint å mikse, det viktigste er at du elsker å bo der, uavhengig av stil! 1. Skap din egen stil med elementer du digger, og 2. søk etter masse inspirasjon på Pinterest <3

 • Rebekka
  Hei Eirin! Skulle gjerne sett at du deler mye mer interiør med hva du tenker i forskjellige rom, ting du har lyst på (alt fra tallerkener til større møbler). Elsker når du interiørblogger! :* Hva slags gulv har du lyst på? Fiskebein er jo skikkelig «parisisk», da. 🙂

 • Maren
  Ahh eeelsker outfiten 🧚🏻‍♀️🦋😍du er bare så flink🙌🏻🙌🏻🥰

  På instakontoen din la du ut noe bilder i dag på mystifiserende om neglelakk .Du har på det en sort/grå jeans.☺️
  Hvor et den fra?
  Så fin en vask på den👌👌

 • karen
  Heisann 😀 hvilke farge har du i Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish pudderet ? 😀
  Klem

 • Maiken
  Fineste Eirin❤️ Hvilken str har du i Holzweiler buksa? Er den normal i størrelsen?☺️

 • Christine
  Hei:) Kan jeg spørre hvilken hvitfarge du har på veggen? 🙂

 • Ingvild
  Du burde ha søndager som fridag også, du blogger jo aldri på søndager uansett

 • Maren
  Hei,

  Digger outfitted din! Kjøpte du blazeren nylig? Kan du i såfall legge ut link til den?

 • Du er så fresh altså, beautiful glowing lady! 😀 <3 Jeg elsker den svarte maskuline outfit!

  https://siljealice.com

 • Altså hvordan er det mulig å holde sorte plagg sort med den hunden? Jeg har to, og alt jeg eier ser hårete ut uansett hvor mye jeg støvsuger hjemme eller rullebørster plaggene! Haha! The struggle is REAL 🙁 You look amazing btw! <3

 • Kamilla
  Finner ikke seal team six på netflix?
  🙂

Comments are closed.