annonselenker

Fotoalbum: HER │Instax kamera: HER │ Kort By Malina kjole: HER │ Lilla kjole: HER │ Gul kjole: HER
│ Mint puff sleeve kjole: HER │ Lyseblå kjole: HER │ Rosa kjole: HER │ Mint plisse kjole: HER │ Strap heels: HER

I innlegget ’10 ting jeg vil gjøre denne måneden’ førte jeg opp at jeg var på jakt etter en kjole til bryllup på en av punktene, og jeg spurte dere om hjelp. Det viste seg at jeg absolutt ikke var alene om og synes at det er vanskelig å finne en vakker kjole til en så stor dag. Flere av dere ønsket et innlegg med tips, og i og med at jeg på sengekanten i natt endelig fant en kjole, tenkte jeg at var det på tide og forhåpentligvis hjelpe dere også! Valget mitt falt på den gule med volum-ermer, og jeg HÅPER den er like fin i virkeligheten når den dumper ned i postkassen min. Riktig fottøy er også viktig, ettersom et bryllup ofte strekker seg over maange timer. Da vil man ikke ha vondt i beina! Ikke minst vil man jo kunne danse utover natten uten å sprette rundt barbeint (selvom det funker det óg). Av erfaring er strappy heels med medium hæl som sitter godt på foten hemmeligheten bak en smertefri kveld i hæler. Block heels er også helt fantastisk! Klikk dere gjerne inn på kjolene, for mange av dem kommer i nydelige farge- og mønstervariasjoner. Lykke til med kjolejakten! Klem

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Wedding guest guide

 • Linda
  Burde det kanskje stå wedding og ikke weeding? 🙊 weed er noe helt annet 🍀 hihi!

 • Den isblå kjolen nederste var supernydelig – like fin til et sommerbryllup som til et vinterbryllup!<3

  https://siljealice.com

 • Jeanette
  Den du har bestilt var nydelig! Jeg er sikker på at du kommer til å se superfin ut i den.

 • Marte Andrea
  Hei – supert med tips! Den gule var kjempefin! Du mente kanskje smertefri når du skrev smertefull? 😉 klem

  • Altså, dette er skriveleif nr. 2 i dette innlegget. Først Weed-ing så smertefull 😂 Hodet henger ikke helt med i dag!

 • Stine
  Så mange fine kjoler😍 men du mener vel smertefri og ikke smertefull😉

 • Helene
  Ååå, nydelige kjoler! Og den du har bestilt blir sikkert helt fantastisk. Gleder meg til å se😍 Kanskje jeg klikker den hjem om du blir fornøyd hihi. Ha en flott dag!

 • Ida
  Anja Johansen har tidligere lagt ut bilder av den gule kjolen på, så kan du se hvordan den ser ut på 😉 Den er så nyyyydelig. Har selv bestilt gul kjole til et bryllup i juni, perfekt mot sommeren😍 mangler bare brune legger og et besøk hos frisøren😂

 • Anonym
  Kjolene var nydelige! men litt dumt å anbefale så lyse kjoler – hvite/svært lyse/ hvit-aktige kjoler bruker man å unngå i bryllup, det er gammel skikk og bruk som fortsatt lever 🙂

  • Ikke sant de er! Men nei, disse kjole er helt innafor å bruke i bryllup. Fra gammel skikk og bruk sies det at man skal styre unna kjoler som er hvit/kremhvit/lys beigetone og svart. Her er det bare blått, mint, rosa, gult og oransje – NYDELIG til sommerbryllup 😊 Hadde selvfølgelig reglene i bakhodet da jeg lagde kollasjen… 👍🏼

   • Anonym
    Ja, ser den – men svæært lys kjole uansett fargetone (som jeg vil si et par av disse ser ut som – her svært lys mint?) skal unngås :-). Hilsen brud 2019, er nok mange bruder som sier seg enig i det i de mange bryllupsplanleggergruppene som eksisterer 🙂

 • Sofie
  Kan du dele bilder av kjolen du bestilte på deg? Og har du tips til sko/ «cardigan» du kan bruke til kjolen? Skal snart i bryllup og aner ikke hva jeg skal ha på 😅

Comments are closed.