Klyp meg i armen, jeg er så glad for at jeg får samarbeide videre med Hairlust! Jeg elsker Hair Gummies og spiser disse hver eneste dag. Det har jeg gjort lenge, og som dere ser er det ikke mange igjen i boksen! Selv den dagen vi muligens ikke samarbeider lengre kommer jeg med hånden på hjertet til å kjøpe dem. Håret mitt vokser så fort, og det er så tykt og sunt nå! Jeg anbefaler det til både venner og familie hele tiden. De er så gode på smak også, nam!

Denne gangen har jeg fått lov til å teste flere produkter fra HairLust – de alle komplementerer hverandre helt perfekt for et enda bedre resultat ✨Blant annet proteinmasken ‘Protein Reconstructor Hair Mask’ som er fullspekket med ulike typer proteiner som forbedrer hårets elastisitet og styrke, samt næringsrike, økologiske fettsyrer som styrker og pleier. I og med at håret mitt er fargebehandlet (og fordi jeg bruker mye varmeverktøy) er det veldig viktig at jeg er flink til å pleie håret mitt – både fra utsiden og innsiden. Jeg prøver å kure håret mitt 1-2 ganger i uken (men proteinmasken skal kun brukes 1-3 ganger i måneden). Håret føles umiddelbart sunnere med en gang! + Alle produktene til HairLust er sertifisert veganske og økologiske.

.. Les mer om hvorfor du bør investere i en hårkur med proteiner på HairLust sin blogg!

HairLust Detangle Wet Brush er super til å fordele kuren i håret og kan fint brukes i dusjen. Mens man grer håret masserer den hodebunnen og stimulerer både blodsirkulasjonen i hodebunnen samt hårsekkene! Jeg har generelt brukt detangle brush så lenge jeg kan huske – denne typen børste lugger ikke, skader ikke og løser opp floker i en fei. Denne ligger perfekt i håndflaten, og er akkurat nett nok til å slenge i vesken. Jeg har alltid børsten med meg!

HairLust Gummies: HER
Protein Reconstructor Hair Mask: HER
Pure Bamboo Pillow Case: HER

Detangle Wet Brush: HER 

Det delikate putevaret man skimter på bildene er ikke et vanlig putevar. Det er Pure Bamboo Pillowcase laget av 100% bambusfibre og føles mykt som sateng! Spesielt laget for sensitivt hår og hud. Jeg kaller bare puten min for beauty pillow nå, jeg! Håret holder seg glansfullt og huden rynker seg ikke gjennom natten. Flere av dere har sendt meg dm’s og spurt om ikke jeg kan ordne en ny rabattkode hos HairLust.. Well, I got some good news!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Let your hair do the talking

 • Jeg burde eeegentlig muligens være litt flinkere med håret mitt, men her går det rett og slett i sjampo to ganger i uken + hårolje – that’s it! Det fungerer forsåvidt veldig bra, men noen ganger er det skikkelig godt med en god hårkur! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • 😀
  Hei, fine Eirin☺️ Kan jeg spørre om du har fylt i kinnbena dine? Synes du ser annerledes ut. Stor klem til deg❤️

  • Absolutt ikke!! Gud 😅 Ikke fylt de med noe annet enn mat i såfall… At jeg ser annerledes ut er vel naturlig – man forandrer seg jo eldre man blir, spesielt disse årene jeg er i 🙊💕

 • Celine
  Hei! Litt random spørsmål, meen hva heter skrifttypen på «love» tatoveringen din? Den er utrolig fin <3

  • Hei Celine! Årh, det vet jeg dessverre ikke. Fikk den laget i stolen og valgte ut en font når jeg var der. Kanskje du kan ta med bilde av den – så finner tatovøren garantert ut av det 😍 Klem!!

 • Natalie
  Hei Eirin! Du? Vet du om en skikkelig god frisør i Bergen du vil anbefale? Jeg kjenner ikke så mange her, så får ikke noen referanser sånn sett, Hehe. Prøver å google, men det er vanskelig å finne «det stedet» som alle sier er bra. Du vet, sånt sted man bare vet det blir bra uansett. (Ja, er ganske kresen, haha). Du er alltid dødsfin på håret, så håpet du kanskje hadde et hot tips! 😊

  • Hei Natalie! Først og fremst – så hyggelig å høre at du synes det. Tusen takk 😍!! Jeg har kun ordnet håret mitt ett sted i Bergen i hele mitt liv, og det er i mamma sin frisørsalong 😇 Cathrin’s Hårdesign 💕 Klem!!

 • Iren
  Hei Eirin, jeg har veldig lyst til å prøve disse vitaminene, men håper du er ærlig med dine lesere at dette fungerer. Og åssen fungerer denne kuren ? Ha en flott dag 😊

  • Hei Iren. Jeg er ALLTID ærlig når det kommer til alt jeg deler og tipser om, og det håper jeg dere som har fulgt meg lenge er trygge på 🙂 Denne kuren gjenoppbygger skadet og slitt hår. Det er en veldig konsentrert proteinkur og skal ikke brukes mer enn 2-3 ganger i måneden (men supplementer gjerne med en fuktighetsgivende hårmaske utenom, det gjør jeg ukentlig). Klem!! <3

 • Mina
  Kan disse spises når man ammer?

 • Anne
  Hvor er det runde speilet fra?:-)

Comments are closed.