Søndag i paradis! I går dro Billy og jeg tilbake til Marbella, og her blir vi mest sannsynlig værende de neste fem ukene (foruten en liten jobbreise til Ibiza om to uker, iiiih!). Det var så godt å våkne opp igjen i leiligheten til sol og magisk lys! Vi begge var helt utslitt i går kveld etter reisen og sov nesten 12 timer i natt. Hva skjedde? Fikk helt sjokk da jeg våknet, jeg! Haha.. Her er det skikkelig søndagsmodus i joggisen med kaffe, lang frokost og levende lys. Så deilig!

Jeg elsker å sette av tid på søndager til og planlegge den kommende uken. Det står på planen etterpå!

Nå kjenner jeg at savnet etter Magnus er skikkelig sterkt, men heldigvis fikk jeg tidenes gladmelding i helgen. Han kommer hjem i morgen direkte til oss i Marbella! Vi trodde i utgangspunktet at vi ikke skulle få se hverandre før om en uke, og nå har han allerede vært borte i to.. Gjett om jeg er happy nå!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Woke up in Marbella

 • Susanne casandra
  Så deilig å komme ned til sol og varme 🙂 ha en fin søndag

 • Hanna
  Hei fine deg!

  Jeg skal på ferie med sol og varme om ikke så lenge med en venninne. Men jeg klarer ikke å glede meg fordi jeg bare gruer meg til å gå i bikini. Problemet er at jeg føler kroppen min forandrer seg med en gang jeg f.eks spiser brød eller spiser meg mett og er så redd for hva hun eller andre rundt skal tenke. Jeg lurer bare på hvordan du klarer å kose deg/unne deg mat når du daglig skal i bikini? Føler du noen gang ubehag rundt det eller det å skulle ta hensyn til hva andre skal tenke?

  Forresten så ser du helt fantastisk ut! Stor klem <3

  • Hei gode Hanna <3 Uff, jeg får helt vondt av deg for jeg hadde akkurat de samme tankene som deg i maaange år. Så utrolig frustrerende med den usikkerheten! Men vet du hva, det er seriøst bare inni ditt hode. Vi bruker alt for mye tid på å tenke på hva andre synes om oss. Jeg vil spørre deg om en ting - denne perioden du har gruet deg til å gå i bikini foran venninnen din, har du tenkt én eneste gang på hva du synes om hennes kropp i bikini, kritisk? Det tviler jeg på! Poenget mitt er – det er bare du som stresser med dette. Ingen på stranden eller ved bassengkanten ligger og tenker på andre sine kropper fordi de er så alt for opptatt av å tenke på hvordan dem selv ser ut. Jeg LOVER deg 🙂 Own your body, strål i den bikinien, spis AKKURAT det du vil og KOS deg! Selvsikkerhet er det vakreste som finnes, uansett form eller fasong så er det det som skinner gjennom. Du er vakker! Stor klem <3

 • Elina
  Hvor er de fine tøflene dine fra? <3

 • Marie
  hvor er mac coveret fra? 🙂

 • Line
  Hvor har du kjøpt buksen?🤩🤩

 • Superkoselig å få hjem kjæresten litt ekstra tidlig, det er kos det! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Maria
  Lurer på hvor det lekkre teppet ditt er ifra?? 🙂

 • Lena
  Hvor er brillene fra? 🙂

Comments are closed.