· W E L C O M E  A P R I L ·

Det føles som ett minutt siden jeg skrev om 10 ting jeg ville gjøre i mars. Tiden går så innmari fort, hjelpes! Men med tanke på at vi faktisk går mot vår og sommer gjør det absolutt ingenting. Det gledes! Denne måneden står det mye jobb på agendaen og nå gjelder det for min del å holde tungen rett i munnen. Men, så er det jo også litt andre ting jeg ønsker å få unnagjort denne måneden såklart! Her er månedens liste over 10 ting jeg vil gjøre denne måneden.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. IKKE gå på en aprilsnarr.

2. Prøve å dyrke min egen avokadoplante..! Nå høres jeg sikkert sykt nerd ut, men jeg elsker å putle med litt rare ting som får meg til å fokusere på helt andre ting enn jobb – det er ellers det jeg tenker på 24/7 i hverdagen. Jeg så at Belinda Jakobsen plantet dette på Instagram og jeg synes det var så kult! Hvis du vil gjøre det samme finner du ‘steg-for-steg’ tutorial her i denne artikkelen. Alt du trenger er en avokadosten, tannpirkere, vannglass og vann!

3. Holde treningen gående og komme inn i gode rutiner i Marbella. Jeg skal ikke lyve – jeg savner Barry’s. Jeg får så mye mer ut av de treningsøktene enn hva jeg gjør på egentrening! Men heldigvis er jeg medlem i tidenes treningssenter her i Marbella, og jeg gleder meg til å fortsette med de gode rutinene.

4. Planlegge oppussing av fasaden på huset. Som dere vet starter vi ikke selve renoveringen før vi har ‘flyttet hjem’ fra Marbella i september. Vi vil være hands on hele tiden og det lar seg ikke gjøre når vi bor her! Fasaden derimot tenkte vi å gjøre som et ‘koseprosjekt’ i sommer da vi klarer det helt fint selv. Male, pusse ned mur, bytte inngangsdør ++ ute i solen, med (mange) iskrem-pauser!

5. Bestille ny sølvrens til bunadsølvet mitt. Herregud jeg gleder meg sånn til å bruke bunaden min igjen! Nå nærmer 17. mai seg med stormskritt.

6. Rydde opp i spillelistene mine på Spotify. Rett og slett fjerne sanger jeg har gått lei og tilføre nye låter som gir meg sommerfugler i magen!

7. Få på plass nytt design på bloggen! Når det kommer til nettopp dette – foretrekker dere en blogg hvor alle innleggene ligger åpen nedover på forsiden (som jeg har nå), eller typ mer som et ‘magasin’ hvor du kan trykke deg inn på hvert innlegg og kun se overskriftene med bilder på forsiden, hvis dere skjønner? Det viktigste er at dere er fornøyd med leseopplevelsen, så svar gjerne på dette så tar jeg det til betraktning! Your wish is my command ; )

8. Bytte ‘skin’ på MacBooken. Jeg har hatt det hvite med svarte dots i flere år og har akkurat bestilt meg nytt! I og med at jeg jobber på maskinen hver eneste dag, er det viktig for meg med ‘en inspirerende’ arbeidsplass. Det jeg bestilte nå er nesten likt bare i svart, i tillegg til at det dekker hele MacBooken. Kjøpte det her på Etsy! Man får også gravert inn navnet sitt på det i gull, eller hva enn man måtte ønske. Et lite tips!

9. La telefonen bli igjen hjemme på date-nights. Generelt ha flere date nights og prioritere kvalitetstid! Det vil jeg bli flinkere til i april.

10. Vaske alle sneakersene mine + treningsskoene! Rett og slett hive de i maskinen. Jeg gjør det alltid når tiden er inne for det, og da føles de som nye. Diiigg!

Previous Post
Next Post

34 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i april

 • A
  Absolutt åpen nedover siden angående bloggdesign!!

 • Rita
  Liker bloggen slik den er nå 🙂 Blir bare forvirret med de bildene med overskrift og gir opp å finne riktig innlegg 😮

 • Andrea
  Foretrekker bloggen slik den er i dag. At man ser alle innleggene nedover😀 Tiltak å klikke seg inn på alle syns jeg, hehe.

 • Synes det er best å kunne lese nedover slik som nå! 🙂 Ha en fin dag, stor klem <3

 • Charlotte
  Jeg liker bloggen din best som den er nå! Syntes blogger som ligner mer på et “magasin” er veldig uoversiktlig og vanskelig.

 • Linda
  Jeg foretrekker at man bare kan scrolle seg nedover i innleggene. Liker ikke flere klikk enn nødvendig 🙈 ellers må jeg få si at du er en stor inspirasjon – som alltid 🥳

 • Martine
  Hei Eirin! Håper du har fått en fin start på April, og takk for inspirasjon til hva jeg kan finne på🤩🥰

  Jeg har lenge vært inspirert av bildene du tar, og ELSKER måten du redigerer dem på fordi det er så rent å pent🌟 Tror du kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan du justerer på Lightroom? Jeg har sett at du tidligere svarte at du redigerer lys og farge, men jeg har prøvd og skjønner fortsatt ikke hvordan du får den gylne brune fargen!

  Setter veldig stor pris på en tilbakemelding, jeg vil så gjerne høre hemmeligheten bak de nydelige bildene dine!😍

  Hilsen Martine

 • Renate
  Hvordan vasker du skoene i maskinen?:)

 • Stine
  Liker bloggoppsettet slik som det er nå! 🙂

 • Malene Madsen
  Åpen slik den er i dag er så utrolig digg å lese på denne måten! 😍 elsker disse innleggene 😘

 • Isabella
  Foretrekker absolutt slik det er nå, med innleggene nedover 😀 Er så “tungvint” å klikke seg inn på et og et innlegg. Her scroller jeg meg bare nedover og dagdrømmer, og jeg elsker det<3
  Ha en fin dag!

 • Charlotte
  Hvilke solbriller har du på første bildet? så fine!

 • Anne
  Liker absolutt best slik oppsettet er i dag. De gangene jeg kommer over en blogg hvor man må trykke seg inn på hvert innlegg, går jeg ut igjen med en gang!

 • Emilie
  Hei. Hvordan “abonnement” kjøper du på Barry’s? Jeg har planer om å begynner der nå, men er usikker på om jeg skal kjøpe klippekort eller månedskort.

 • Tine
  Liker definitivt best at man bare kan lese seg nedover! Håper du ikke bytter 🙂 synes leseopplevelse ødelegges litt om man må trykke seg frem og tilbake!

 • Vilde
  Lese nedover. Ingenting er mer irriterende enn blogger man må trykke inn på

 • Julie
  Lese nedover 🙂

  Tips til avokadoplante; bytte vann annenhver dag (lunket vann) samt vaske steinen i lunket vann når du bytter vann☺️

  • Julie
   Hehe ser nå at det står dette i innlegget du delte🙊😅

 • Tina
  Sånn som den er nå! 😊 Aldri skjønt greia med å legge innleggene i typ eget innlegg?! Blir jo bare stress med å klikke seg inn og ut av hvert innlegg og når man trykker seg tilbake havner man på toppen igjen og nei huff – da orker jeg ikke lese noe 😂 ELSKER bloggen din slik som den er 🖤

 • Tina
  Liker det best slik det er nå😊

 • Ida
  Jeg er også veldig fornøyd med bloggen din som den er nå🙂
  Liker å scrolle nedover og se hele innlegget!
  Og liker at du har koblet instagrammen din mot blogg, da henger alt sammen (haha om det ga mening🙊) og at du har bilde-rekken øverst med direkte-link til innlegg.

  Syns den er veldig bra som den er!!!

 • Herlig liste for april + deilige bilder! 😀 <3
  PS: Liker best å lese nedover slik du har det nå! 😉

  http://siljealice.com

 • Anna
  Liker best det åpent slik du har det nå, slik at vi bare kan lese nedover 🙂 🙂

 • Vilka fina punkter! Det låter som ett bra sommarprojekt, att fixa fasaden, och det kommer säkert kännas underbart att veta att det är ni själva som gjort det. Det är ju en häftig känsla att ha gjort något sådant på sitt eget hus! 🙂

  Jag gillar bloggen som den är nu, med inläggen efter varandra. Tycker det är skönt att kunna scrolla och läsa utan att behöva klicka :)) Ska bli spännande att se hur det blir, kommer oavsett bli toppen för det är ju din blogg hihi. <33

  Hoppas du får en riktigt fin månad! <3

 • A
  Liker bloggen sånn som den er nå!

  Og så lurte jeg på om du kan skrive mer om treninga di? Om økter, ukesplan osv?

 • Caroline
  Liker den best sånn som den er nå, og synes noen ganger en “magasin” løsning kan bli rotete, og du mister litt følelsen av at det er en blogg du leser og ikke en nettside med leselinker 🙂

 • Vilde
  Liker best når man ser innleggene nedover og ikke må trykke inn på ting. Det tar mye lengre tid å laste bildene da og drit å måtte ha en haug med faner åpne ettersom jeg alltid åpner alle bloggene jeg leser samtidig og det gir macen hodebry nok! :p Skal man drive business lærer man faktisk at sider som bruker flere enn 3 sekunder på å laste har allerede mistet kunder. Bruker den 10 sekunder mener jeg det var nesten ingen som gadd å vente. Din bruker allerede litt tid så ville prioritert å la alt laste samtidig fremfor å måtte laste inn en hovedside først og deretter hvert innlegg man vil lese. 🙂

 • Tuusen takk for feedback, jenter! Det er så fint at dere deler hva dere liker – da blir feeden som den er. God klem!! 🥰

 • Mia
  Liker det slik det er nå, åpent med alle innleggene nedover 🙂 Syntes det er tungvint å måtte klikke meg inn på hvert enkelt innlegg, så ender fort med at jeg blir dårligere til å lese og følge med.
  God helg, fine du 🙂

 • Miriam
  Liker best at innleggene ligger åpene, sånn som du har det nå!:)

 • Trine
  Hvor er den fine camel blazer fra? 🥰

 • Liker best å kunne lese meg nedover, uten å klikke på alle linkene <3

Comments are closed.