· W E L C O M E  A P R I L ·

Det føles som ett minutt siden jeg skrev om 10 ting jeg ville gjøre i mars. Tiden går så innmari fort, hjelpes! Men med tanke på at vi faktisk går mot vår og sommer gjør det absolutt ingenting. Det gledes! Denne måneden står det mye jobb på agendaen og nå gjelder det for min del å holde tungen rett i munnen. Men, så er det jo også litt andre ting jeg ønsker å få unnagjort denne måneden såklart! Her er månedens liste over 10 ting jeg vil gjøre denne måneden.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. IKKE gå på en aprilsnarr.

2. Prøve å dyrke min egen avokadoplante..! Nå høres jeg sikkert sykt nerd ut, men jeg elsker å putle med litt rare ting som får meg til å fokusere på helt andre ting enn jobb – det er ellers det jeg tenker på 24/7 i hverdagen. Jeg så at Belinda Jakobsen plantet dette på Instagram og jeg synes det var så kult! Hvis du vil gjøre det samme finner du ‘steg-for-steg’ tutorial her i denne artikkelen. Alt du trenger er en avokadosten, tannpirkere, vannglass og vann!

3. Holde treningen gående og komme inn i gode rutiner i Marbella. Jeg skal ikke lyve – jeg savner Barry’s. Jeg får så mye mer ut av de treningsøktene enn hva jeg gjør på egentrening! Men heldigvis er jeg medlem i tidenes treningssenter her i Marbella, og jeg gleder meg til å fortsette med de gode rutinene.

4. Planlegge oppussing av fasaden på huset. Som dere vet starter vi ikke selve renoveringen før vi har ‘flyttet hjem’ fra Marbella i september. Vi vil være hands on hele tiden og det lar seg ikke gjøre når vi bor her! Fasaden derimot tenkte vi å gjøre som et ‘koseprosjekt’ i sommer da vi klarer det helt fint selv. Male, pusse ned mur, bytte inngangsdør ++ ute i solen, med (mange) iskrem-pauser!

5. Bestille ny sølvrens til bunadsølvet mitt. Herregud jeg gleder meg sånn til å bruke bunaden min igjen! Nå nærmer 17. mai seg med stormskritt.

6. Rydde opp i spillelistene mine på Spotify. Rett og slett fjerne sanger jeg har gått lei og tilføre nye låter som gir meg sommerfugler i magen!

7. Få på plass nytt design på bloggen! Når det kommer til nettopp dette – foretrekker dere en blogg hvor alle innleggene ligger åpen nedover på forsiden (som jeg har nå), eller typ mer som et ‘magasin’ hvor du kan trykke deg inn på hvert innlegg og kun se overskriftene med bilder på forsiden, hvis dere skjønner? Det viktigste er at dere er fornøyd med leseopplevelsen, så svar gjerne på dette så tar jeg det til betraktning! Your wish is my command ; )

8. Bytte ‘skin’ på MacBooken. Jeg har hatt det hvite med svarte dots i flere år og har akkurat bestilt meg nytt! I og med at jeg jobber på maskinen hver eneste dag, er det viktig for meg med ‘en inspirerende’ arbeidsplass. Det jeg bestilte nå er nesten likt bare i svart, i tillegg til at det dekker hele MacBooken. Kjøpte det her på Etsy! Man får også gravert inn navnet sitt på det i gull, eller hva enn man måtte ønske. Et lite tips!

9. La telefonen bli igjen hjemme på date-nights. Generelt ha flere date nights og prioritere kvalitetstid! Det vil jeg bli flinkere til i april.

10. Vaske alle sneakersene mine + treningsskoene! Rett og slett hive de i maskinen. Jeg gjør det alltid når tiden er inne for det, og da føles de som nye. Diiigg!

34 Responses to 10 ting jeg vil gjøre i april

 1. Liker bloggen slik den er nå 🙂 Blir bare forvirret med de bildene med overskrift og gir opp å finne riktig innlegg 😮

 2. Foretrekker bloggen slik den er i dag. At man ser alle innleggene nedover😀 Tiltak å klikke seg inn på alle syns jeg, hehe.

 3. Jeg liker bloggen din best som den er nå! Syntes blogger som ligner mer på et “magasin” er veldig uoversiktlig og vanskelig.

 4. Jeg foretrekker at man bare kan scrolle seg nedover i innleggene. Liker ikke flere klikk enn nødvendig 🙈 ellers må jeg få si at du er en stor inspirasjon – som alltid 🥳

 5. Hei Eirin! Håper du har fått en fin start på April, og takk for inspirasjon til hva jeg kan finne på🤩🥰

  Jeg har lenge vært inspirert av bildene du tar, og ELSKER måten du redigerer dem på fordi det er så rent å pent🌟 Tror du kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan du justerer på Lightroom? Jeg har sett at du tidligere svarte at du redigerer lys og farge, men jeg har prøvd og skjønner fortsatt ikke hvordan du får den gylne brune fargen!

  Setter veldig stor pris på en tilbakemelding, jeg vil så gjerne høre hemmeligheten bak de nydelige bildene dine!😍

  Hilsen Martine

 6. Åpen slik den er i dag er så utrolig digg å lese på denne måten! 😍 elsker disse innleggene 😘

 7. Foretrekker absolutt slik det er nå, med innleggene nedover 😀 Er så “tungvint” å klikke seg inn på et og et innlegg. Her scroller jeg meg bare nedover og dagdrømmer, og jeg elsker det<3
  Ha en fin dag!

 8. Liker absolutt best slik oppsettet er i dag. De gangene jeg kommer over en blogg hvor man må trykke seg inn på hvert innlegg, går jeg ut igjen med en gang!

 9. Hei. Hvordan “abonnement” kjøper du på Barry’s? Jeg har planer om å begynner der nå, men er usikker på om jeg skal kjøpe klippekort eller månedskort.

 10. Liker definitivt best at man bare kan lese seg nedover! Håper du ikke bytter 🙂 synes leseopplevelse ødelegges litt om man må trykke seg frem og tilbake!

 11. Lese nedover 🙂

  Tips til avokadoplante; bytte vann annenhver dag (lunket vann) samt vaske steinen i lunket vann når du bytter vann☺️

 12. Sånn som den er nå! 😊 Aldri skjønt greia med å legge innleggene i typ eget innlegg?! Blir jo bare stress med å klikke seg inn og ut av hvert innlegg og når man trykker seg tilbake havner man på toppen igjen og nei huff – da orker jeg ikke lese noe 😂 ELSKER bloggen din slik som den er 🖤

 13. Jeg er også veldig fornøyd med bloggen din som den er nå🙂
  Liker å scrolle nedover og se hele innlegget!
  Og liker at du har koblet instagrammen din mot blogg, da henger alt sammen (haha om det ga mening🙊) og at du har bilde-rekken øverst med direkte-link til innlegg.

  Syns den er veldig bra som den er!!!

 14. Vilka fina punkter! Det låter som ett bra sommarprojekt, att fixa fasaden, och det kommer säkert kännas underbart att veta att det är ni själva som gjort det. Det är ju en häftig känsla att ha gjort något sådant på sitt eget hus! 🙂

  Jag gillar bloggen som den är nu, med inläggen efter varandra. Tycker det är skönt att kunna scrolla och läsa utan att behöva klicka :)) Ska bli spännande att se hur det blir, kommer oavsett bli toppen för det är ju din blogg hihi. <33

  Hoppas du får en riktigt fin månad! <3

 15. Liker bloggen sånn som den er nå!

  Og så lurte jeg på om du kan skrive mer om treninga di? Om økter, ukesplan osv?

 16. Liker den best sånn som den er nå, og synes noen ganger en “magasin” løsning kan bli rotete, og du mister litt følelsen av at det er en blogg du leser og ikke en nettside med leselinker 🙂

 17. Liker best når man ser innleggene nedover og ikke må trykke inn på ting. Det tar mye lengre tid å laste bildene da og drit å måtte ha en haug med faner åpne ettersom jeg alltid åpner alle bloggene jeg leser samtidig og det gir macen hodebry nok! :p Skal man drive business lærer man faktisk at sider som bruker flere enn 3 sekunder på å laste har allerede mistet kunder. Bruker den 10 sekunder mener jeg det var nesten ingen som gadd å vente. Din bruker allerede litt tid så ville prioritert å la alt laste samtidig fremfor å måtte laste inn en hovedside først og deretter hvert innlegg man vil lese. 🙂

 18. Liker det slik det er nå, åpent med alle innleggene nedover 🙂 Syntes det er tungvint å måtte klikke meg inn på hvert enkelt innlegg, så ender fort med at jeg blir dårligere til å lese og følge med.
  God helg, fine du 🙂

Follow @ Instagram