I dag har jeg et spennende møte i Oslo og jeg kunne ønske dette var frokosten min. Istedenfor blir det nok noe raskt i hånden på veien, ettersom flyet mitt går relativt tidlig! Men, kanskje dere kan la dere inspirere til dagens frokost? I og med at jeg returnerer til Marbella på lørdag prøver jeg å bruke opp alt jeg har i kjøleskapet istedenfor å fylle på med nye matvarer som ikke blir spist opp innen avreise. Slik ble breakfast tacos til i går og det var såå godt!

Speltlomper, majones, super salami
Avocado, agurkskiver og limebåter
Krydder; Karri, chili flakes, salt
+ litt kvernet pepper

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Breakfast kind of tacos

 • Bell
  Mmmmmm! Det så skikkelig digg ut 😀 elsker å eksperimentere med slike retter når man bruker opp rester 🙂

 • Anonym
  Hei! Jeg skal til Malaga på søndag og lurer litt på om det er varmt og om jeg kan pakke med meg sommerkjoler osv😁 Har du noen tips ang det?

  • Hei! Jeg er litt usikker på hvordan det er nå, men jeg tror det er varmt nok på dagtid! På kvelden blir det ganske kjølig akkurat nå ettersom det ikke er helt sommer der enda <3 Klem og god tuur!!

 • Nom nom nom, tror jeg må prøve meg på frokost taco jeg også, til helgen passer det ekstra godt! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Ada
  Hei var det en Louis Vuitton veske du hadde på flyet? Er det en ny modell. Var så fin

Comments are closed.